Samenwerkingspartners Juridische Supermarkt

Voor de klanten van verschillende soorten bedrijven stellen wij algemene voorwaarden en contracten op. Wij werken o.a. samen met de volgende bedrijven:

Kohen Administraties
Kohen Administraties is een administratiekantoor voor ondernemers. Voor klanten van Kohen Administraties stellen wij algemene voorwaarden en overeenkomsten op.
kohen.nlĀ 

Koekkoek Advocaat-Belastingkundige
Koekkoek Advocaat-Belastingkundige is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het belastingrecht en ondernemingsrecht. Wij voorzien klanten van Koekkoek Advocaat-Belastingkundige van advies over het contractenrecht, privacy recht en arbeidsrecht en stellen juridische documenten op voor klanten van Koekkoek Advocaat-Belastingkundige.
uwgoedrecht.eu

Henst & Lunsen Assurantie Adviseurs B.V.
Henst & Lunsen Assurantie Adviseurs is een assurantie tussenpersoon die ondernemers adviseert over verzekeringen en bemiddelt bij het tot stand komen van overeenkomsten tussen ondernemers en verzekeringsmaatschappijen. Verzekeringsmaatschappijen kunnen als eis stellen dat een ondernemer beschikt over goede algemene voorwaarden. In een dergelijk geval stuurt Henst & Lunsen Assurantie Adviseurs zijn klant door naar ons voor het opstellen van de algemene voorwaarden.
henst-lunsen.nl

V Mediagroep
V Mediagroep is gespecialiseerd in verkoop ondersteunende communicatie en ontwikkelt o.a. websites voor zijn klanten. Wij stellen het privacy beleid en overige juridische documenten op voor de websites van klanten van V Mediagroep.
vmediagroep.com

Zie ook:

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Snelle levering
  • Garantie