Kies voor écht maatwerk, meer dan 19 jaar ervaring en meedenkend

Offerte aanvragen

Overeenkomst opstellen of contract opstellen

Overeenkomst of contract nodig? Wij zijn specialist in overeenkomsten en contracten opstellen en hebben jarenlange ervaring in het opstellen van overeenkomsten en contracten. Voor vragen over het opstellen van een contract of overeenkomst kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Hieronder een opsomming van de overeenkomsten, contracten, formulieren en overige juridische documenten die wij opstellen.

Werkwijze contract opstellen

Via de e-mail, telefonisch 0516 – 427298 of via de website vraagt u een offerte aan voor het opstellen van een overeenkomst.  Nadat wij uw akkoord hebben ontvangen op de offerte, nemen wij telefonisch contact met u op. Tijdens dit telefoongesprek worden al uw wensen met betrekking tot de overeenkomst besproken. Vervolgens wordt de overeenkomst door ons opgesteld aan de hand van alle informatie die wij hebben ontvangen. Daarnaast vullen wij de overeenkomst uiteraard volledig aan met bepalingen die voor u van belang zijn.

Echt maatwerk, geen standaard contract!

U ontvangt geen standaard overeenkomst of modelovereenkomst afkomstig uit een contractgenerator (systeem waardoor automatisch contracten gegenereerd worden). Een goed contract opstellen vergt aandacht. Derhalve werken wij niet met een automatisch systeem waaruit een contract rolt.

Garantie op contract

Op onze contracten geven wij een kwaliteitsgarantie. Mocht het geleverde contract, ondanks dat alles vooraf met u besproken is, niet geheel naar wens zijn, dan passen wij het contract zo spoedig mogelijk kosteloos voor u aan. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Overeenkomst staat niet in de lijst

De bovenstaande lijst is een niet-limitatieve opsomming van de overeenkomsten die wij opstellen. Het is mogelijk dat de overeenkomst die u wilt laten opstellen niet in de lijst staat. U kunt contact met ons opnemen om te vragen of wij de overeenkomst opstellen die u nodig heeft. Heeft u een overeenkomst nodig, maar weet u nog niet precies welke afspraken u wilt gaan maken, dan is dat geen probleem. Wij adviseren u graag over het soort contract dat u nodig heeft en over de afspraken die het beste bij uw situatie passen.

Levertijd overeenkomst opstellen en spoed

Wij leveren de overeenkomst via de e-mail in een Word-document. De levertijd is meestal binnen 1 week. De levertijd staat in de offerte. Heeft u met spoed een overeenkomst nodig, dan kunt u het beste telefonisch 0516 – 427298 contact met ons opnemen om na te vragen of het mogelijk is dat wij binnen de gewenste levertijd de overeenkomst opstellen.

Inclusief correctieronde en beantwoorden van vragen

De prijs voor het opstellen van de overeenkomst is inclusief een correctieronde. Indien u na de levering van de overeenkomst nog aanpassingen wenst in de overeenkomst, dan kunt u deze aanpassingen op de door u gewenste wijze aan ons doorgeven. De aanpassingen worden zo spoedig mogelijk verwerkt. Vragen over de inhoud van de opgestelde overeenkomst worden kosteloos beantwoord.

Offerte aanvragen contract opstellen

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Contract laten aanpassen

Naast contracten opstellen, passen wij ook contracten aan. Het contract dat u zelf opgesteld heeft of dat u van uw wederpartij heeft ontvangen, passen wij naar u wensen aan. Het contract dat u aangepast wilt hebben, kunt u via de e-mail of via de website naar ons sturen. U ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte voor het aanpassen van het contract.

Check laten uitvoeren op contract

Heeft u zelf een contract opgesteld, een contract gedownload of een standaard contract ontvangen, dan kunnen wij controleren of het contract rechtsgeldig is en of het contract volledig is. Het laten checken van een contract is kosteloos. Ga naar overeenkomst controleren voor het laten toetsen van het contract of stuur het contract ter controle via de e-mail.

Zie ook:

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring