Kies voor écht maatwerk, meer dan 19 jaar ervaring en meedenkend

Offerte aanvragen

Dealerovereenkomst opstellen

Voor de handelsrelatie tussen een leverancier of fabrikant en een dealer kunnen wij de dealerovereenkomst opstellen. De afspraken i.v.m. de inkoop en de wederverkoop van goederen en/of diensten worden duidelijk in de dealerovereenkomst omschreven. De dealerovereenkomst wordt opgesteld aan de hand van de gegevens die u heeft verstrekt en is maatwerk.

Prijs dealerovereenkomst opstellen: vanaf € 399,-

Ja, ik wil een dealerovereenkomst laten opstellen

Heeft u een dealerovereenkomst nodig voor de samenwerking die u aangaat, dan kunt u geheel vrijblijvend via de e-mail of telefonisch 0516 – 427298 een offerte aanvragen voor het laten opstellen van de dealerovereenkomst. Bij uw offerteaanvraag ontvangen wij graag een omschrijving van de producten en/of diensten die in het kader van de dealerovereenkomst ingekocht en doorverkocht worden.

>> Vraag via website offerte aan opstellen dealerovereenkomst

U ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte voor het opstellen van de benodigde dealerovereenkomst. Vragen over dealerovereenkomst opstellen? Neem contact op, wij staan u graag te woord!

Werkwijze opstellen dealerovereenkomst

Nadat u aan ons de opdracht heeft verleend voor het opstellen van de dealerovereenkomst, wordt telefonisch contact met u opgenomen om de details van de dealerovereenkomst te bespreken. Vervolgens wordt door mr. Mirjam Geuze de dealerovereenkomst opgesteld aan de hand van de informatie die van u is ontvangen. Daarnaast wordt de dealerovereenkomst aangevuld met bepalingen die voor u van belang zijn. De opgestelde dealerovereenkomst is volledig maatwerk. Na de levering van de dealerovereenkomst kunt u kosteloos eventuele gewenste wijzigingen doorgeven.

Ik heb al een dealerovereenkomst, maar is deze correct?

De dealerovereenkomst die u zelf heeft opgesteld, van uw wederpartij heeft ontvangen of die u (gratis) gedownload heeft, kunnen wij voor u controleren. Bij deze controle zal o.a. gekeken worden of de dealerovereenkomst volledig is en of de dealerovereenkomst niet te ongunstig voor u is. Voor het laten controleren van uw dealerovereenkomst stuurt u de dealerovereenkomst via de e-mail. De controle is gratis.

Offerte voor aanpassen dealerovereenkomst

Blijkt dat de gecontroleerde dealerovereenkomst aangepast en/of uitgebreid dient te worden, dan sturen wij u een vrijblijvende offerte voor het aanpassen van de dealerovereenkomst. Om de dealerovereenkomst te kunnen aanpassen, hebben wij de dealerovereenkomst in een Word-document nodig.

Dealerovereenkomst wat is dat?

Een leverancier kan voor de verkoop van producten en/of diensten een dealer aanstellen. De aanspraken i.v.m. de aanstelling van een dealer staan in de dealerovereenkomst. De leverancier en de dealer hebben de intentie een langdurige handelsrelatie met elkaar aan te gaan. De dealer verkoopt de producten en/of diensten van de leverancier door aan andere wederverkopers en/of aan eindgebruikers. Een dealerovereenkomst wordt ook wel een distributieovereenkomst of, indien software wordt doorverkocht, een resellerovereenkomst genoemd.

Inhoud van de dealerovereenkomst

In de dealerovereenkomst staan de afspraken i.v.m. de inkoop en wederverkoop van producten en/of diensten door de dealer. De inhoud van de dealerovereenkomst is verschillende factoren afhankelijk, zoals:

 • De goederen en/of diensten die doorverkocht worden;
 • Of met de dealer een bepaalde vorm van exclusiviteit wordt overeengekomen;
 • Of met de dealer een minimale afnameverplichting wordt overeengekomen;
 • Of promotiemateriaal door de leverancier aan de dealer ter beschikking wordt gesteld.

Hieronder een opsomming van onderwerpen die vaak in een dealerovereenkomst worden opgenomen:

 • Aanstelling van de dealer;
 • Omschrijving van de producten en/of diensten waarop de dealerovereenkomst betrekking heeft;
 • Wijze(n) waarop bestellingen kunnen worden geplaatst;
 • Inwerkingtreding en looptijd van de dealerovereenkomst;
 • Voor zover van toepassing, het (exclusieve) contractgebied van de dealer;
 • De leveringsafspraken;
 • De facturatie- en betalingsafspraken;
 • Gebruik van intellectuele eigendomsrechten;
 • De toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van de leverancier op de dealerovereenkomst.

Dealerovereenkomst en algemene voorwaarden

Indien u de leverancier bent, dan kunnen op de dealerovereenkomst uw algemene voorwaarden van toepassing worden verklaard. De algemene voorwaarden zullen dan gelden voor alle bestellingen die de dealer in het kader van de dealerovereenkomst plaatst. In een dergelijk geval is het gebruikelijk de algemene voorwaarden als bijlage bij de dealerovereenkomst te voegen. Naast de dealerovereenkomst kunnen wij tevens de algemene voorwaarden opstellen.

Offerte aanvragen dealerovereenkomst opstellen

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

 

 • Kwaliteit
 • Maatwerk
 • Garantie
 • Ervaring