Algemene voorwaarden B2B

Levert u producten en/of diensten enkel aan bedrijven en niet aan consumenten, dan heeft u B2B algemene voorwaarden nodig. Bij B2B algemene voorwaarden hoeft geen rekening te worden gehouden met het consumentenrecht.

B2B algemene voorwaarden nodig?

Voor de verkoop van producten en/of diensten aan zakelijke klanten kunnen wij de B2B algemene voorwaarden opstellen. De B2B algemene voorwaarden worden geheel op maat gemaakt aan de hand van de gegevens die wij over uw bedrijf ontvangen.

Prijs opstellen algemene voorwaarden B2B: vanaf € 449,-

Voor vragen over het opstellen van B2B algemene voorwaarden voor uw bedrijf kunt u contact met ons opnemen. Via de e-mail, telefonisch 0516 – 427298 of middels onderstaand formulier kunt u een offerte aanvragen voor het opstellen van B2B algemene voorwaarden.

FORMULIER OFFERTE ALGEMENE VOORWAARDEN OPSTELLEN

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Werkwijze algemene voorwaarden B2B opstellen

Nadat u ons de opdracht heeft verleend voor het opstellen van uw B2B algemene voorwaarden, wordt telefonisch contact met u opgenomen om de inhoud van de B2B algemene voorwaarden te bespreken. Naast de informatie die wij van u ontvangen over uw B2B activiteiten, worden de B2B algemene voorwaarden volledig aangevuld met bepalingen die voor uw bedrijf van belang zijn.

Inhoud B2B algemene voorwaarden

De inhoud van B2B algemene voorwaarden is afhankelijk van de producten en/of diensten die aan bedrijven geleverd worden. B2B algemene voorwaarden kunnen strenger zijn dan de algemene voorwaarden voor B2C (business-to-consumer). Indien u (incidenteel) ook consumenten als klanten heeft, dan dient in de algemene voorwaarden een onderscheid te worden gemaakt tussen de klant zijnde een consument en de klant zijnde een bedrijf.

Algemene voorwaarden B2B in het Engels

Levert u producten en/of diensten aan zakelijke klanten die in het buitenland zijn gevestigd, dan kunnen wij ervoor zorg dragen dat de B2B algemene voorwaarden vertaald worden naar het Engels, zie Algemene voorwaarden in het Engels.

Distributieovereenkomst nodig?

Werkt u met distributeurs die uw producten en/of diensten wederverkopen, zie dan Distributieovereenkomst opstellen voor het laten opstellen van een maatwerk distributieovereenkomst. In de distributieovereenkomst wordt verwezen naar de algemene voorwaarden. Dit heeft als gevolg dat op alle bestellingen die de distributeur plaatst in het kader van de distributieovereenkomst de algemene voorwaarden van toepassing zijn.

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring