Over ons

Leuk dat u interesse toont in de drijvende krachten achter Juridische Supermarkt! Wij zijn mr. Mirjam Geuze en mr. Sonja Stam en samen runnen wij Juridische Supermarkt. Wilt u een volledig, duidelijk en op maat gemaakt juridisch document, dan verzorgen wij dat tegen een aantrekkelijke prijs. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor juridisch advies of voor vragen over een contract of voorwaarden. Bij ons gaat niet direct de teller lopen.

mr. Mirjam Geuze

Mirjam Geuze heeft in 2004 Juridische Supermarkt opgericht. Zij is gespecialiseerd in het opstellen van contracten en algemene voorwaarden. De rechtsgebieden waarvoor zij juridische documenten opstelt zijn: E-commerce, handelsrecht, huurrecht, ICT-recht en intellectueel eigendomsrecht. Naast het opstellen van overeenkomsten en voorwaarden, is zij u ook van dienst bij het controleren en aanpassen van overeenkomsten en algemene voorwaarden.

Contactgegevens mr. Mirjam Geuze

mr. Sonja Stam

Sonja Stam heeft zich in 2017 bij Juridische Supermarkt gevoegd en is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het privacyrecht (de Algemene Verordening Gegevensbescherming). Zij voorziet u van advies over arbeidscontracten en privacy gerelateerde documenten, zoals een privacy beleid en verwerkersovereenkomst, en stelt deze contracten en documenten voor u op. Daarnaast kan zij u bijstaan bij een arbeidsrechtelijk conflict.

Contactgegevens mr. Sonja Stam

Contactformulier

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring