Over ons

Leuk dat u interesse toont en in de drijvende krachten achter Juridische Supermarkt! Wij zijn mr. Mirjam Geuze en mr. Sonja Stam en samen runnen wij Juridische Supermarkt. U kunt ons altijd vrijblijvend bellen 070-3923995 of een e-mail sturen voor juridisch advies of vragen over een contract of voorwaarden. Bij ons gaat niet direct de teller lopen.

Sta sterk met een goed contract

Wilt u een goed, duidelijk, op maat gemaakt juridisch document, dan kunnen wij dat tegen een aantrekkelijke prijs voor u verzorgen. Wij horen geregeld van klanten dat rechtszaken gewonnen zijn door een overeenkomst of voorwaarden die wij hebben opgesteld.

Specialist algemene voorwaarden contractenmr. Mirjam Geuze

Mirjam Geuze heeft in 2004 Juridische Supermarkt opgericht. Zij heeft zich gespecialiseerd in het opstellen van contracten en  algemene voorwaarden. De rechtsgebieden waarbij zij u kan helpen zijn: e-commerce; handelsrecht; huurrecht; ICT-recht en intellectueel eigendomsrecht. Zij kan u o.a. helpen bij het opstellen, aanpassen of controleren van verschillende soorten overeenkomsten en algemene voorwaarden.

mr. Sonja Stam

Sonja Stam heeft zich in 2017 bij Juridische Supermarkt gevoegd. Zij is arbeidsrecht advocaat. Naast het arbeidsrecht heeft zij zich tevens gespecialiseerd in het privacy recht en de AVG. Sonja Stam kan u adviseren over arbeidscontracten en privacy gerelateerde documenten (zoals privacy beleid en verwerkersovereenkomst) en deze contracten en documenten voor u opstellen.

 

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Snelle levering
  • Garantie