Algemene voorwaarden aanpassen

Algemene voorwaarden laten aanpassen? Wij zijn gespecialiseerd in het aanpassen van algemene voorwaarden. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom het noodzakelijk is dat algemene voorwaarden aangepast worden, zoals:

  • Uw bedrijfsactiviteiten zijn gewijzigd of uitgebreid;
  • Uw handelswijze is veranderd;
  • De algemene voorwaarden zijn verouderd;
  • De algemene voorwaarden zijn van een ander bedrijf gekopieerd.

Is het nodig dat uw algemene voorwaarden worden aangepast, dan vraagt u via de e-mail of middels het onderstaande formulier een vrijblijvende offerte aan voor het laten aanpassen van uw algemene voorwaarden. Om u een prijs en levertijd te kunnen geven voor het aanpassen van uw algemene voorwaarden is het noodzakelijk dat u uw huidige algemene voorwaarden naar ons stuurt (of een link naar uw huidige algemene voorwaarden).

Offerte aanvragen algemene voorwaarden aanpassen

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Werkwijze algemene voorwaarden aanpassen

Nadat wij uw akkoord hebben ontvangen op de offerte voor het aanpassen van uw algemene voorwaarden, wordt telefonisch contact met u opgenomen om de aanpassingen in de algemene voorwaarden te bespreken. Daarna worden de algemene voorwaarden aangepast door mr. Mirjam Geuze.

Mijn algemene voorwaarden zijn verouderd

Ook als uw algemene voorwaarden nog wel in overeenstemming zijn met de werkzaamheden die u uitvoert, kan het belangrijk zijn om uw algemene voorwaarden te laten aanpassen. Dit is bijvoorbeeld het geval als uw algemene voorwaarden verouderd zijn. Het is mogelijk dat in oude algemene voorwaarden bepalingen staan die in strijd zijn met de wet door een wetswijziging of dat in de algemene voorwaarden verwezen wordt naar wetgeving die niet meer bestaat.

Algemene voorwaarden gekopieerd van concurrent

Heeft u letterlijk de algemene voorwaarden van een concurrent overgenomen, dan is het noodzakelijk dat uw algemene voorwaarden worden aangepast (tenzij u toestemming heeft van uw concurrent voor het gebruik van de algemene voorwaarden). Op algemene voorwaarden rusten namelijk auteursrechten. Derhalve is het niet toegestaan, zonder toestemming, algemene voorwaarden van een concurrent (deels) over te nemen. Wij kunnen uw algemene voorwaarden op een dergelijke wijze aanpassen zodat de algemene voorwaarden niet meer te herkennen zijn als zijnde de algemene voorwaarden van uw concurrent.

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring