Waterdichte algemene voorwaarden laten opstellen

Voor uw bedrijf stellen wij waterdichte algemene voorwaarden op. Wij hebben jarenlange ervaring in het opstellen van maatwerk algemene voorwaarden voor verschillende soorten bedrijven. Goede algemene voorwaarden zorgen ervoor dat uw bedrijfsrisico wordt beperkt. U vraagt eenvoudig via de website,  via de e-mail of telefonisch 0516 – 427298  een offerte aan voor het opstellen van de algemene voorwaarden voor uw bedrijf.

Prijs waterdichte algemene voorwaarden laten opstellen: vanaf € 349,-

Vragen over algemene voorwaarden opstellen? Contact ons, we geven u graag meer informatie over het laten opstellen van algemene voorwaarden.

Stappen algemene voorwaarden opstellen

1. Akkoord met offerte en bevestiging

Het opstellen van de algemene voorwaarden voor uw bedrijf wordt ingepland onverwijld nadat u akkoord bent gegaan met de offerte. Via de e-mail wordt een bevestiging naar u gestuurd.

2. Bespreken van de algemene voorwaarden

In een telefoongesprek worden de details m.b.t. de algemene voorwaarden met u besproken. Tijdens dit telefoongesprek worden vragen aan u gesteld over uw bedrijf, uw werkwijze en de afspraken die u met uw klanten wenst te maken. Daarnaast kunt u uiteraard tijdens dit telefoongesprek uw wensen ten aanzien van de algemene voorwaarden kenbaar maken. Nadat het nodige met u is besproken, worden de algemene voorwaarden opgesteld. Wij verwerken niet alleen de afspraken in de algemene voorwaarden die tijdens het telefoongesprek aan de orde zijn gekomen, maar vullen de algemene voorwaarden volledig aan met afspraken die gezien uw bedrijfsactiviteiten relevant zijn. Zodoende zijn uw algemene voorwaarden waterdicht en compleet.

3. Levering algemene voorwaarden

De opgestelde algemene voorwaarden worden via de e-mail naar u gestuurd in een Word-document. Vervolgens kunt u zelf de lay-out van de algemene voorwaarden aanpassen, bijvoorbeeld door het opnemen van uw logo in de algemene voorwaarden. Bij de levering van de algemene voorwaarden sturen wij tevens de factuur.

4. Correctieronde

Eventuele door u gewenste aanpassingen na de levering van de algemene voorwaarden worden kosteloos verwerkt. Wij zorgen ervoor dat u volledig tevreden bent met de opgestelde algemene voorwaarden.

Wie stelt mijn algemene voorwaarden op?

Mr. Mirjam Geuze is specialist in het opstellen van algemene voorwaarden en contracten. Zij voert het bovengenoemde telefoongesprek met u en stelt de algemene voorwaarden op. Na de levering van de algemene voorwaarden kunt u altijd kosteloos contact met haar opnemen voor vragen over de inhoud van de opgestelde algemene voorwaarden.

Belang van waterdichte algemene voorwaarden

Goede en complete algemene voorwaarden zorgen er o.a. voor dat:

 • Uw bedrijf minder risico loopt doordat aansprakelijkheidsbeperkingen in algemene voorwaarden worden opgenomen;
 • Facturatie- en betalingsafspraken goed zijn vastgelegd;
 • Bepaalde (incasso)kosten in rekening kunnen worden gebracht op het moment dat de klant zijn (betalings)verplichtingen niet nakomt;
 • U de mogelijkheid heeft om annuleringskosten in rekening te brengen;
 • Klanten op tijd een klacht indienen;
 • Het duidelijk is welke verantwoordelijkheden en verplichtingen uw klanten hebben;
 • De wettelijke verjaringstermijn wordt verkort.

Ik heb al algemene voorwaarden, maar weet niet of die waterdicht zijn

Beschikt u al over algemene voorwaarden, dan controleren wij gratis of uw algemene voorwaarden compleet en waterdicht zijn. Voor het insturen van uw algemene voorwaarden ter controle ga naar Algemene voorwaarden controleren. Tijdens het uitvoeren van de controle wordt gekeken of uw algemene voorwaarden correct, rechtsgeldig en volledig zijn. Mocht dat niet het geval zijn, dan ontvangt u een opsomming van de bepalingen die aangepast en/of toegevoegd dienen te worden. Daarbij ontvangt u ook een vrijblijvende offerte voor het in orde maken van uw algemene voorwaarden.

Offerte waterdichte algemene voorwaarden opstellen

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 • Kwaliteit
 • Maatwerk
 • Garantie
 • Ervaring