Algemene voorwaarden aanpassen

Indien uw huidige algemene voorwaarden niet meer aansluiten bij uw bedrijfsactiviteiten en/of indien uw handelswijze is gewijzigd, dan kunnen wij uw algemene voorwaarden aanpassen. Bij het aanpassen van de algemene voorwaarden wordt o.a. gekeken welke risico’s de bedrijfsactiviteiten/handelswijze met zich meebrengen, zodat de juiste aansprakelijkheidsbeperkingen en verplichtingen van de wederpartij in de algemene voorwaarden worden opgenomen.

Offerte algemene voorwaarden laten aanpassen

Wilt u uw algemene voorwaarden laten aanpassen, dan vult u het onderstaande formulier in voor het aanvragen van een offerte algemene voorwaarden aanpassen. Of u vraagt via de e-mail een offerte aan voor aanpassen algemene voorwaarden. U ontvangt zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte voor het aanpassen van uw algemene voorwaarden. Bij voorkeur ontvangen wij de algemene voorwaarden die aangepast dienen te worden in een Word-document.

FORMULIER OFFERTE ALGEMENE VOORWAARDEN AANPASSEN

Werkwijze algemene voorwaarden aanpassen

Nadat wij uw akkoord hebben ontvangen op de offerte voor aanpassen algemene voorwaarden, wordt telefonisch contact met u opgenomen om de aanpassingen in de algemene voorwaarden te bespreken. Daarna worden de algemene voorwaarden aangepast door mr. Mirjam Geuze.

Mijn algemene voorwaarden zijn verouderd

Ook als uw algemene voorwaarden nog wel in overeenstemming zijn met de werkzaamheden die u uitvoert, kan het belangrijk zijn om uw algemene voorwaarden te laten aanpassen. Dit is bijvoorbeeld het geval als uw algemene voorwaarden verouderd zijn. Het is mogelijk dat in oude algemene voorwaarden bepalingen staan die in strijd zijn met de wet door een wetswijziging of dat in de algemene voorwaarden verwezen wordt naar wetgeving die niet meer bestaat.

Algemene voorwaarden gekopieerd van concurrent

Heeft u letterlijk de algemene voorwaarden van een concurrent overgenomen, dan is het noodzakelijk dat uw algemene voorwaarden worden aangepast (tenzij u toestemming heeft van uw concurrent voor het gebruik van de algemene voorwaarden). Op algemene voorwaarden rusten namelijk auteursrechten. Derhalve is het niet toegestaan, zonder toestemming, algemene voorwaarden van een concurrent (deels) over te nemen. Wij kunnen uw algemene voorwaarden op een dergelijke wijze aanpassen zodat de algemene voorwaarden niet meer te herkennen zijn als zijnde de algemene voorwaarden van uw concurrent.

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Snelle levering
  • Garantie