mr. Sonja Stam

In 2009 heb ik mijn studie Rechtsgeleerdheid afgerond en ben ik gaan werken als advocaat in het arbeidsrecht. Het arbeidsrecht is mij steeds blijven boeien. Met trots mag ik zeggen dat ik inmiddels alweer 12 jaar ervaring heb opgedaan in dit rechtsgebied, evenals een aanverwant rechtsgebied, het privacyrecht. Over beide rechtsgebieden heb ik veel geschreven en verschillende artikelen mogen publiceren. In 2017 heb ik mij aangesloten bij de Juridische Supermarkt. Steeds meer de diepte in, mijn cliƫnten voorzien van inhoudelijk uitstekend advies en hen adequaat bijstaan in arbeidsrechtelijke geschillen, geeft mij voldoening.

 

Contactgegevens

Mijn specialisme is het verlenen van advies, het opstellen van contracten en cliƫnten bijstaan in geschillen op het gebied van het arbeidsrecht en privacyrecht.

Prive …

In mijn vrije tijd ben ik het meest te vinden samen met mijn man Jeroen, mijn zoontje Bram en mijn dochtertjes Robin en Maxime. We maken graag wandelingen, zijn te vinden op het hockeyveld of met vrienden. Daarnaast speel ik graag tennis en speel ik graag piano.

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring