Kies voor écht maatwerk, meer dan 19 jaar ervaring en meedenkend

Offerte aanvragen

Bemiddelingsovereenkomst opstellen

Voor bemiddelingswerkzaamheden die worden uitgevoerd, kunnen wij de bemiddelingsovereenkomst opstellen. In de bemiddelingsovereenkomst worden duidelijk de afspraken opgenomen i.v.m. de bemiddeling, zoals wanneer de bemiddelingsvergoeding verschuldigd is voor de werkzaamheden die in het kader van de bemiddelingsovereenkomst worden uitgevoerd.

Prijs bemiddelingsovereenkomst opstellen: vanaf € 399,-

Ja, ik wil een bemiddelingsovereenkomst laten opstellen

Heeft u interesse in het laten opstellen van een maatwerk bemiddelingsovereenkomst, dan kunt u ons geheel vrijblijvend via de e-mail of telefonisch 0516 – 427298 voorzien van een omschrijving van de bemiddelingswerkzaamheden die worden uitgevoerd. Nadat wij in kennis zijn gesteld van uw bemiddelingswerkzaamheden, ontvangt u zo spoedig mogelijk de prijs en levertijd voor het opstellen van de bemiddelingsovereenkomst.

>> Offerte via website aanvragen bemiddelingsovereenkomst opstellen

Werkwijze bemiddelingsovereenkomst opstellen

De inhoud van de bemiddelingsovereenkomst wordt telefonisch met u besproken. Daarna wordt de bemiddelingsovereenkomst opgesteld door mr. Mirjam Geuze. Bij het opstellen van de bemiddelingsovereenkomst wordt uiteraard rekening gehouden met alle informatie die u verstrekt heeft i.v.m. de bemiddelingswerkzaamheden. Daarnaast worden bepalingen in de bemiddelingsovereenkomst opgenomen die van belang (kunnen) zijn. Heeft u na de oplevering van de bemiddelingsovereenkomst nog vragen, dan kunt u altijd contact opnemen. Gewenste aanpassingen in de bemiddelingsovereenkomst worden kosteloos verwerkt.

Bemiddelingsovereenkomst, wat is dat?

De bemiddelingsovereenkomst is een soort opdrachtovereenkomst en is als volgt in de wet gedefinieerd:

De bemiddelingsovereenkomst is de overeenkomst van opdracht waarbij de ene partij, de opdrachtnemer, zich tegenover de andere partij, de opdrachtgever, verbindt tegen loon als tussenpersoon werkzaam te zijn bij het tot stand brengen van een of meer overeenkomsten tussen de opdrachtgever en derden.

Bijvoorbeeld een makelaar gaat met zijn klanten en bemiddelingsovereenkomst aan. De makelaar bemiddelt bij het tot stand komen van een koopovereenkomst tussen zijn klant en een koper (of een verkoper indien de makelaar de aankoopmakelaar is).

Inhoud van bemiddelingsovereenkomst

In de bemiddelingsovereenkomst wordt o.a. het volgende opgenomen:

  • Het soort overeenkomst dat door bemiddeling van de bemiddelaar tot stand komt, zoals een koopovereenkomst, huurovereenkomst of opdrachtovereenkomst;
  • De vergoeding die de bemiddelaar ontvangt voor de bemiddelingswerkzaamheden en wanneer de vergoeding verschuldigd is;
  • Facturatie- en betalingsafspraken;
  • Wanneer de bemiddelingsovereenkomst eindigt.

Offerte aanvragen bemiddelingsovereenkomst opstellen

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

 

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring