Meedenkend, meer dan 15 jaar ervaring, écht maatwerk en professioneel.

Offerte aanvragen

Bemiddelingsovereenkomst opstellen

Voor bemiddelingswerkzaamheden die worden uitgevoerd, kunnen wij de bemiddelingsovereenkomst opstellen. In de bemiddelingsovereenkomst worden duidelijk de afspraken opgenomen i.v.m. de bemiddeling, zoals wanneer de bemiddelingsvergoeding verschuldigd is.

Prijs bemiddelingsovereenkomst opstellen: vanaf € 349,-

Ja, ik wil een bemiddelingsovereenkomst laten opstellen

Heeft u interesse in het laten opstellen van een bemiddelingsovereenkomst, dan kunt u ons geheel vrijblijvend via de e-mail of telefonisch 070-3923995 voorzien van de volgende informatie:

  • Uw bedrijfsgegevens;
  • Een omschrijving van de bemiddelingswerkzaamheden die worden uitgevoerd.

>> Offerte aanvragen bemiddelingsovereenkomst opstellen

Nadat wij in kennis zijn gesteld van uw bemiddelingswerkzaamheden, ontvangt u zo spoedig mogelijk de prijs en levertijd voor het opstellen van de bemiddelingsovereenkomst.

Werkwijze bemiddelingsovereenkomst opstellen

De inhoud van de bemiddelingsovereenkomst wordt telefonisch met u besproken. Daarna wordt de bemiddelingsovereenkomst opgesteld door mr. Mirjam Geuze. Bij het opstellen van de bemiddelingsovereenkomst wordt uiteraard rekening gehouden met alle informatie die u verstrekt heeft i.v.m. de bemiddelingswerkzaamheden. Daarnaast worden bepalingen in de bemiddelingsovereenkomst opgenomen die van belang (kunnen) zijn. Heeft u na de oplevering van de bemiddelingsovereenkomst nog vragen, dan kunt u altijd kosteloos contact opnemen.

Bemiddelingsovereenkomst, wat is dat?

De bemiddelingsovereenkomst is een soort opdrachtovereenkomst en is als volgt in de wet gedefinieerd:

De bemiddelingsovereenkomst is de overeenkomst van opdracht waarbij de ene partij, de opdrachtnemer, zich tegenover de andere partij, de opdrachtgever, verbindt tegen loon als tussenpersoon werkzaam te zijn bij het tot stand brengen van een of meer overeenkomsten tussen de opdrachtgever en derden.

Bijvoorbeeld een makelaar gaat met zijn klanten en bemiddelingsovereenkomst aan. De makelaar bemiddelt bij het tot stand komen van een koopovereenkomst tussen zijn klant en een koper (of een verkoper indien de makelaar de aankoopmakelaar is).

Inhoud van bemiddelingsovereenkomst

In de bemiddelingsovereenkomst wordt o.a. het volgende opgenomen:

  • Het soort overeenkomst dat door bemiddeling van de bemiddelaar tot stand komt, zoals een koopovereenkomst of een huurovereenkomst;
  • De vergoeding die de bemiddelaar ontvangt voor de bemiddelingswerkzaamheden;
  • Facturatie- en betalingsafspraken;
  • Wanneer de bemiddelingsovereenkomst eindigt.
  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Snelle levering
  • Garantie