Algemene voorwaarden bemiddelingsbureau

Een bemiddelingsbureau voert in opdracht van de klant bemiddelingswerkzaamheden uit. Op de bemiddelingsovereenkomsten die een bemiddelingsbureau met zijn klanten aangaat, kunnen de algemene voorwaarden van het bemiddelingsbureau van toepassing worden verklaard. Het is belangrijk dat in de algemene voorwaarden duidelijk staat wat de rechten en plichten van de klant zijn. De inhoud van de algemene voorwaarden van een bemiddelingsbureau is afhankelijk van het soort bemiddelingswerkzaamheden dat wordt uitgevoerd. In de algemene voorwaarden voor een (online) relatiebureau moeten andere bepalingen worden opgenomen dan in de algemene voorwaarden voor een woningbemiddelingsbureau.

Online bemiddelingsbureau en algemene voorwaarden

De inschrijving bij een bemiddelingsbureau kan via een website plaatsvinden. Om op deze inschrijving/bemiddelingsovereenkomst de algemene voorwaarden te laten gelden, dient de klant bij het registratieproces aan te klikken dat hij akkoord gaat met de algemene voorwaarden van het bemiddelingsbureau. Indien de overeenkomst met een consument online tot stand komt, dan dient o.a. het herroepingsrecht in de algemene voorwaarden verwerkt te worden.

Algemene voorwaarden voor bemiddelingsbureau laten opstellen

Voert u voor uw klanten bemiddelingswerkzaamheden uit en/of bent u de eigenaar van een bemiddelingswebsite, dan kunnen wij daarvoor de algemene voorwaarden opstellen. Zie voor meer informatie over het laten opstellen van uw algemene voorwaarden Algemene voorwaarden opstellen.

Prijs opstellen algemene voorwaarden bemiddelingsbureau: vanaf € 399,-

FORMULIER OFFERTE ALGEMENE VOORWAARDEN OPSTELLEN

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring