Maatwerk, meer dan 15 jaar ervaring, professioneel en meedenkend.

Offerte aanvragen

Opdrachtovereenkomst opstellen

Voor de opdracht die u verleent of voor de opdracht die aan u wordt verleend, kunnen wij een maatwerk opdrachtovereenkomst opstellen. De inhoud van de opdrachtovereenkomst is o.a. afhankelijk van de werkzaamheden die de opdrachtnemer uitvoert en of de opdrachtnemer een zzp’er of bedrijf met meerdere werknemers is.

Prijs opdrachtovereenkomst opstellen: vanaf € 349,-

Ja, ik wil een opdrachtovereenkomst laten opstellen

Om u een prijs te kunnen geven voor het opstellen van de door u benodigde opdrachtovereenkomst, kunt u ons de volgende informatie verstrekken:

  • Uw bedrijfsgegevens;
  • Een omschrijving van de werkzaamheden die op basis van de opdrachtovereenkomst uitgevoerd dienen te worden;
  • Of u de opdrachtnemer of de opdrachtgever bent.

Deze gegevens kunt u geheel vrijblijvend via de e-mail of telefonisch 070-3923995 aan ons verstrekken of u kunt eenvoudig via de website een offerte aanvragen voor het opstellen van een opdrachtovereenkomst.

Werkwijze opdrachtovereenkomst opstellen

Nadat u aan ons de opdracht heeft verleend voor het opstellen van de opdrachtovereenkomst, nemen wij telefonisch contact met u op om de details van de opdrachtovereenkomst te bespreken. Vervolgens wordt de opdrachtovereenkomst opgesteld en via de e-mail geleverd. Indien u na de levering van de opdrachtovereenkomst eventueel nog aanpassingen wenst in de opdrachtovereenkomst, dan worden die aanpassingen kosteloos verwerkt.

Voorkom fictief dienstverband

Om te voorkomen dat de afspraken in de opdrachtovereenkomst door de Belastingdienst worden aangemerkt als een fictief dienstverband, dient duidelijk in de opdrachtovereenkomst te worden opgenomen dat de opdrachtnemer een zelfstandig ondernemer is. Niet alleen uit de bepalingen in de opdrachtovereenkomst dient het zelfstandig ondernemerschap van de opdrachtnemer te blijken, maar ook uit de feitelijke situatie.

De Belastingdienst heeft model opdrachtovereenkomsten opgesteld. Wij kunnen bij het opstellen van een opdrachtovereenkomst uitgaan van een model opdrachtovereenkomst van de Belastingdienst. Wij selecteren de model opdrachtovereenkomst die het beste bij uw samenwerking past. De verplichte bepalingen uit de model opdrachtovereenkomst zullen worden overgenomen, verder zal de opdrachtovereenkomst worden opgesteld aan de hand van de informatie die wij van u ontvangen.

Algemene voorwaarden voor opdrachtovereenkomsten

Uw opdrachtgevers zijn gebonden aan uw algemene voorwaarden als u op uw opdrachtovereenkomsten uw algemene voorwaarden van toepassing verklaart. Heeft u nog geen algemene voorwaarden, zie dan Algemene voorwaarden opstellen voor het laten opstellen van uw algemene voorwaarden.

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Snelle levering
  • Garantie