Kies voor écht maatwerk, meer dan 19 jaar ervaring en meedenkend

Offerte aanvragen

Opdrachtovereenkomst opstellen

Voor de opdracht die u verleent of voor de opdracht die aan u wordt verleend, kunnen wij een maatwerk opdrachtovereenkomst opstellen. De inhoud van de opdrachtovereenkomst is o.a. afhankelijk van de werkzaamheden die de opdrachtnemer uitvoert en of de opdrachtnemer een zzp’er of bedrijf met meerdere werknemers is.

Prijs opdrachtovereenkomst opstellen: vanaf € 399,-

Ja, ik wil een opdrachtovereenkomst laten opstellen

Indien u een maatwerk opdrachtovereenkomst nodig heeft, dan vraagt u bij ons een offerte aan. Bij uw offerteaanvraag voor opdrachtovereenkomst opstellen, ontvangen wij graag de volgende informatie:

  • Uw bedrijfsgegevens;
  • Een omschrijving van de werkzaamheden die op basis van de opdrachtovereenkomst uitgevoerd dienen te worden;
  • Of u de opdrachtnemer of de opdrachtgever bent.

Deze informatie verstrekt u geheel vrijblijvend via de e-mail of telefonisch 070 – 392 39 95 of u vraagt eenvoudig via de website een offerte aan voor het opstellen van een opdrachtovereenkomst.

Voor vragen over het opstellen van een opdrachtovereenkomst of over de inhoud van een opdrachtovereenkomst, neemt u vrijblijvend contact op. Wij voorzien u graag van meer informatie!

Werkwijze opdrachtovereenkomst opstellen

Nadat u aan ons de opdracht heeft verleend voor het opstellen van de opdrachtovereenkomst, nemen wij telefonisch contact met u op om de details van de opdrachtovereenkomst te bespreken. Vervolgens wordt de opdrachtovereenkomst opgesteld en via de e-mail geleverd. Indien u na de levering van de opdrachtovereenkomst eventueel nog aanpassingen wenst in de opdrachtovereenkomst, dan worden die aanpassingen kosteloos verwerkt. De vaste prijs voor het opstellen van uw opdrachtovereenkomst is inclusief correctieronde.

Voorkom fictief dienstverband

Om te voorkomen dat de afspraken in de opdrachtovereenkomst door de Belastingdienst worden aangemerkt als een fictief dienstverband, dient duidelijk in de opdrachtovereenkomst te worden opgenomen dat de opdrachtnemer een zelfstandig ondernemer is. Niet alleen uit de bepalingen in de opdrachtovereenkomst dient het zelfstandig ondernemerschap van de opdrachtnemer te blijken, maar ook uit de feitelijke situatie.

Offerte aanvragen opdrachtovereenkomst opstellen

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Algemene voorwaarden voor opdrachtovereenkomsten

Uw opdrachtgevers zijn gebonden aan uw algemene voorwaarden als u op uw opdrachtovereenkomsten uw algemene voorwaarden van toepassing verklaart. Heeft u nog geen algemene voorwaarden, zie dan Algemene voorwaarden opstellen voor het laten opstellen van uw algemene voorwaarden.

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring