Kies voor écht maatwerk, meer dan 19 jaar ervaring en meedenkend

Offerte aanvragen

Samenwerkingscontract opstellen

Voor de samenwerking die u aangaat, kunnen wij de benodigde samenwerkingsovereenkomst opstellen. Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van verschillende soorten samenwerkingsovereenkomsten. In de maatwerk samenwerkingsovereenkomst worden duidelijk de afspraken van de samenwerking vastgelegd.

Prijs samenwerkingsovereenkomst opstellen: vanaf € 399,-

Ja, ik heb interesse in samenwerkingsovereenkomst laten opstellen

Wilt u voor uw samenwerking een samenwerkingsovereenkomst laten opstellen, dan stelt u ons vrijblijvend in kennis van de volgende informatie:

 • Uw bedrijfsgegevens;
 • Een omschrijving van de samenwerking die u aangaat.

Deze informatie verstrekt u via de e-mail of telefonisch 070 – 392 39 95. Nadat wij in kennis zijn gesteld van de samenwerking die u aangaat, ontvangt u een prijs en levertijd voor het opstellen van de samenwerkingsovereenkomst.

Via website offerte aanvragen samenwerkingsovereenkomst opstellen. Door het formulier op de website in te vullen, vraagt u eenvoudig een offerte voor het laten opstellen van de door u benodigde samenwerkingsovereenkomst.

Werkwijze samenwerkingsovereenkomst opstellen

Heeft u de opdracht verleend voor het laten opstellen van het samenwerkingscontract, dan wordt de inhoud van het samenwerkingscontract telefonisch met u besproken. Alle afspraken die met u besproken zijn worden in het samenwerkingscontract verwerkt. Daarnaast wordt het samenwerkingscontract aangevuld met bepalingen die, gezien uw samenwerking, van belang zijn.

Wie stelt mijn samenwerkingsovereenkomst op?

De contractenrecht specialist die uw samenwerkingsovereenkomst opstelt is mr. Mirjam Geuze. I.v.m. het opstellen van de samenwerkingsovereenkomst is zij uw vaste contactpersoon. Heeft u na de levering van de samenwerkingsovereenkomst nog vragen over de inhoud van het contract, dan kunt u daarvoor altijd contact met haar opnemen.

Levering van de samenwerkingsovereenkomst

De levertijd voor het opstellen van de samenwerkingsovereenkomst staat duidelijk in de offerte. Heeft u de samenwerkingsovereenkomst voor een bepaalde datum of met spoed nodig, dan kunt u dat bij uw offerteaanvraag kenbaar maken. De samenwerkingsovereenkomst ontvangt u via de e-mail in een Word-document. De prijs voor het opstellen van de samenwerkingsovereenkomst is inclusief een correctieronde. Wilt u na de levering nog aanpassingen in de samenwerkingsovereenkomst, dan worden die aanpassingen kosteloos verwerkt.

Vragen over samenwerkingsovereenkomst opstellen? Contact ons.

Wat is een samenwerkingsovereenkomst?

De samenwerkingsovereenkomst is een contract met de afspraken i.v.m. een samenwerking van partijen. Samenwerkingsovereenkomsten zijn er in veel verschillende soorten en maten. Een opdrachtgever en een opdrachtnemer kunnen met elkaar een samenwerkingsovereenkomst aangaan. In een dergelijk geval wordt ook wel gesproken van een opdrachtovereenkomst. Maar er zijn ook andere vormen van samenwerking, zoals de samenwerking waarbij 2 bedrijven in een samenwerkingsverband met een bepaald project winst trachten te genereren en deze winst wensen te verdelen overeenkomstig de afspraken die in de samenwerkingsovereenkomst staan.

Samenwerkingsovereenkomst kan raamovereenkomst zijn.

De samenwerkingsovereenkomst kan in de vorm zijn van een raamovereenkomst. Dit betekent dat in de samenwerkingsovereenkomst de algemene afspraken en de algemene rechten en plichten van partijen worden omschreven en dat gedurende de samenwerking concrete opdrachten worden verleend.

Inhoud van de samenwerkingsovereenkomst

Wat in uw samenwerkingsovereenkomst wordt opgenomen hangt uiteraard af van het soort samenwerking dat u aangaat. Hieronder een beknopte opsomming van bepalingen die onderdeel van een samenwerkingsovereenkomst kunnen zijn:

 • De achtergrond van de samenwerking. Dit staat in de considerans (inleiding) van de samenwerkingsovereenkomst;
 • Het doel van de samenwerkingsovereenkomst;
 • De looptijd van de samenwerkingsovereenkomst;
 • De verplichtingen van partijen;
 • De financiële afspraken;
 • De gevolgen indien een partij zijn verplichtingen uit de samenwerkingsovereenkomst niet nakomt;
 • De gevolgen van het eindigen van de samenwerkingsovereenkomst;
 • Geheimhoudingsplichten;
 • Afspraken omtrent intellectuele eigendomsrechten.

Vrijblijvend offerte samenwerkingsovereenkomst opstellen

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Samenwerkingsovereenkomst aanpassen

Naast samenwerkingsovereenkomst opstellen kunnen wij ook een samenwerkingsovereenkomst aanpassen. Heeft u:

 • Zelf een samenwerkingsovereenkomst opgesteld;
 • Een samenwerkingsovereenkomst door iemand laten opstellen;
 • Een samenwerkingsovereenkomst van uw wederpartij ontvangen,

dan kunnen wij de samenwerkingsovereenkomst controleren en naar uw wensen aanpassen. Voor het aanvragen van een offerte voor het laten aanpassen van een samenwerkingsovereenkomst stuurt u de samenwerkingsovereenkomst via de e-mail of u vult het formulier in op de pagina Overeenkomst aanpassen.

 • Kwaliteit
 • Maatwerk
 • Garantie
 • Ervaring