Maatwerk, meer dan 15 jaar ervaring, professioneel en meedenkend.

Offerte aanvragen

Samenwerkingscontract opstellen

Gaat u een samenwerking aan met een ander bedrijf, dan kunnen wij voor uw samenwerking de benodigde samenwerkingsovereenkomst opstellen. In de samenwerkingsovereenkomst worden duidelijk de rechten en plichten van partijen omschreven.

Prijs samenwerkingsovereenkomst opstellen: vanaf € 349,-

Samenwerkingsovereenkomst laten opstellen

Wilt u een offerte ontvangen voor het opstellen van een samenwerkingsovereenkomst, dan kunt u ons voorzien van de volgende informatie:

  • Uw bedrijfsgegevens;
  • Een omschrijving van de samenwerking die u aangaat.

Deze informatie kunt u geheel vrijblijvend via de e-mail of telefonisch 070-3923995 aan ons doorgeven of u vraagt via de website een offerte aan voor het opstellen van een samenwerkingsovereenkomst.

Maatwerk samenwerkingsovereenkomst

De samenwerkingsovereenkomst wordt opgesteld aan de hand van de informatie die wij van u ontvangen. Daarnaast wordt de samenwerkingsovereenkomst volledig aangevuld met bepalingen die i.v.m. uw samenwerking van belang zijn. Indien u na de levering van de samenwerkingsovereenkomst nog aanpassingen wenst, dan zullen wij deze aanpassingen kosteloos in de samenwerkingsovereenkomst verwerken.

Beëindiging van de samenwerkingsovereenkomst

In de samenwerkingsovereenkomst wordt omschreven welke werkzaamheden partijen gedurende de samenwerking uitvoeren. Daarnaast is het belangrijk om op te nemen wanneer de samenwerkingsovereenkomst eindigt en wat de gevolgen zijn van de beëindiging van de samenwerkingsovereenkomst. Een samenwerkingsovereenkomst kan eindigen van rechtswege na een bepaalde datum of door opzegging of ontbinding van de samenwerkingsovereenkomst.

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Snelle levering
  • Garantie