Kies voor écht maatwerk, meer dan 19 jaar ervaring en meedenkend

Offerte aanvragen

Koopovereenkomst opstellen

Voor de verkoop van één of meerdere zaken kunnen wij de koopovereenkomst opstellen. Alle verplichtingen van de koper en de verkoper worden duidelijk in de koopovereenkomst omschreven. De koopovereenkomst wordt opgesteld aan de hand van de informatie die wij van u ontvangen. Daarnaast wordt de koopovereenkomst volledig aangevuld met bepalingen die voor u van belang zijn. De opgestelde koopovereenkomst is maatwerk.

Prijs koopovereenkomst opstellen: vanaf € 349,-

Ja, ik wil een koopovereenkomst laten opstellen door een specialist

Heeft u interesse in het laten opstellen van een maatwerk koopovereenkomst, dan ontvangen wij graag telefonisch 0516 – 427298 of via de e-mail een omschrijving van de zaak of zaken die verkocht wordt/worden. Vervolgens sturen wij u een vrijblijvende offerte voor het opstellen van de door u gewenste koopovereenkomst.

>> Eenvoudig online offerte aanvragen koopovereenkomst opstellen

Vragen over het laten opstellen van een koopovereenkomst? Neem contact met ons op.

Werkwijze koopovereenkomst opstellen

Voordat de koopovereenkomst wordt opgesteld, neemt mr. Mirjam Geuze telefonisch contact met u op voor meer informatie. Tijdens dit telefoongesprek worden u vragen gesteld i.v.m. de koopovereenkomst en daarnaast kunt u uiteraard al uw wensen ten aanzien van de koopovereenkomst kenbaar maken. Daarna wordt de koopovereenkomst opgesteld. De levertijd voor het opstellen van een koopovereenkomst is meestal binnen 1 week. De levertijd staat duidelijk in de offerte. Heeft u de koopovereenkomst met spoed nodig, dan maakt u dat bij de offerteaanvraag kenbaar en laten wij u weten of het mogelijk is binnen de door u gewenste levertijd de koopovereenkomst op te stellen.

Wij zijn specialist in opstellen koopovereenkomsten voor roerende zaken en niet voor onroerende zaken zoals een woning of een bedrijfsruimte.

Garantie op koopovereenkomst

Op de koopovereenkomst die wij hebben opgesteld, wordt een kwaliteitsgarantie verleend. Wenst u na de levering van de koopovereenkomst nog aanpassingen, dan worden de aanpassingen kosteloos verwerkt in de koopovereenkomst. Zodoende voldoet de geleverde koopovereenkomst geheel aan uw wensen.

Koopovereenkomst opstellen voor eenmanszaak

Heeft de koop betrekking op een eenmanszaak of op een bedrijfsactiviteit van een eenmanszaak, dan kunnen wij voor deze koop de koopovereenkomst opstellen. Een koopovereenkomst die betrekking heeft op een bedrijf of een gedeelte daarvan wordt ook wel een overname overeenkomst genoemd. In de koopovereenkomst voor een eenmanszaak dient een duidelijke omschrijving te worden opgenomen van de zaken, contracten en intellectuele eigendomsrechten die vallen onder de overname. Zie Overname overeenkomst voor meer informatie over het laten opstellen van een overeenkomst i.v.m. de overname van een eenmanszaak.

Koopovereenkomst in de vorm van een raamovereenkomst

Hebben partijen de intentie een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan, dan is het efficiënt een koopovereenkomst in de vorm van een raamovereenkomst overeen te komen. Door het ondertekenen van de koopovereenkomst in de vorm van een raamovereenkomst wordt een bestelling geplaatst en komen partijen afspraken overeen die gelden voor vervolg bestellingen. Vaak wordt in een dergelijke koopovereenkomst verwezen naar de algemene voorwaarden van de verkoper. De algemene voorwaarden worden van toepassing verklaard op het raamcontract en op alle bestellingen die daaruit voortvloeien.

Koopovereenkomsten laten aanpassen

Beschikt u al over een koopovereenkomst en dient deze koopovereenkomst aangepast te worden, dan passen wij de koopovereenkomst volledig naar uw wensen aan. Om uw koopovereenkomst aan te passen ontvangen wij graag de koopovereenkomst via de e-mail en een omschrijving van de aanpassingen die u verwerkt wenst te hebben in de koopovereenkomst. Daarna ontvangt u een prijs en levertijd voor het aanpassen van de koopovereenkomst.

Koopovereenkomst laten controleren

Heeft u een koopovereenkomst die gecontroleerd dient te worden, dan voeren wij gratis een controle uit op de koopovereenkomst. Dit kan gaan om een koopovereenkomst die u zelf opgesteld heeft, een (gratis) koopovereenkomst die gedownload is van het internet of een koopovereenkomst die door iemand anders is opgesteld. Via de e-mail stuurt u de koopovereenkomst met het verzoek om deze te controleren. Wij voeren zo spoedig mogelijk een controle uit op de koopovereenkomst en wij laten u weten wat wij van de koopovereenkomst vinden. Is het noodzakelijk dat de koopovereenkomst aangepast wordt, dan sturen wij u een offerte voor het in orde maken van de koopovereenkomst.

Algemene voorwaarden & koopovereenkomst

De koper kan gebonden worden aan uw algemene voorwaarden als u op de koopovereenkomst uw algemene voorwaarden van toepassing verklaart. Het is zeer gebruikelijk op koopovereenkomsten algemene voorwaarden van toepassing te verklaren. In de koopovereenkomst dient dan uitdrukkelijk verwezen te worden naar de algemene voorwaarden. Door met algemene voorwaarden te werken wordt de koopovereenkomst minder omvangrijk. De algemene rechten en plichten van de koper en de verkoper staan namelijk in de algemene voorwaarden. Zie Algemene voorwaarden opstellen voor het laten opstellen van uw algemene voorwaarden voor de koopovereenkomsten die u aangaat. Gaat u koopovereenkomsten aan met consumenten, dan is het belangrijk dat de algemene voorwaarden niet in strijd zijn met de zwarte en de grijze lijst. Zijn uw klanten met wie u koopovereenkomsten aangaat zowel consumenten als zakelijke afnemers, dan wordt, daar waar nodig, in de algemene voorwaarden een onderscheid gemaakt tussen de koper zijnde een consument en de koper zijnde een zakelijke afnemer.

Offerte aanvragen koopovereenkomst opstellen

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

 

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring