Kies voor écht maatwerk, meer dan 19 jaar ervaring en meedenkend

Offerte aanvragen

Inschrijfformulier opstellen

Indien klanten zich bij u kunnen inschrijven, dan kunt u daarvoor een inschrijfformulier gebruiken. Nadat de klant het inschrijfformulier heeft ingevuld en (digitaal) heeft ondertekend, is de overeenkomst tussen u en de klant tot stand gekomen. Een inschrijfformulier kan een papieren document zijn of een inschrijfformulier kan online aan klanten beschikbaar worden gesteld.

Prijs inschrijfformulier opstellen: vanaf € 189,-

Inschrijfformulier laten opstellen

Voor de overeenkomsten die u met uw klanten aangaat, kunnen wij het inschrijfformulier opstellen. De inhoud van het inschrijfformulier is afhankelijk van de diensten die u levert en van de afspraken die u met klanten wenst te maken. Voor het opstellen van een inschrijfformulier ontvangen wij graag de volgende informatie:

  • Uw bedrijfsgegevens;
  • De diensten waarop het inschrijfformulier betrekking heeft.

Deze informatie verstrekt u telefonisch 0516 – 427298 of via de e-mail. Daarna ontvangt u een offerte voor het opstellen van het benodigde inschrijfformulier. In de offerte staat duidelijk de vaste prijs en de levertijd voor het opstellen van het inschrijfformulier. Heeft u met spoed het inschrijfformulier nodig, dan kunt u bij uw offerteaanvraag de gewenste leverdatum doorgeven.

Werkwijze inschrijfformulier opstellen

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte voor het opstellen van het inschrijfformulier wordt telefonisch contact met u opgenomen om de gewenste afspraken en de inhoud van het inschrijfformulier te bespreken. Daarna maakt mr. Mirjam Geuze een aanvang met het opstellen van het inschrijfformulier.

Nazorg

Heeft u na de levering van het inschrijfformulier nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Indien u na de levering van het inschrijfformulier nog aanpassingen wenst in het inschrijfformulier, dan worden de aanpassingen kosteloos in het inschrijfformulier verwerkt.

Algemene voorwaarden van toepassing op inschrijving

Op de inschrijving kunt u uw algemene voorwaarden van toepassing verklaren. In het inschrijfformulier dient dan een duidelijke verwijzing te worden gemaakt naar uw algemene voorwaarden. Beschikt u nog niet over algemene voorwaarden, zie dan Algemene voorwaarden opstellen, voor meer informatie over het laten opstellen van algemene voorwaarden.

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring