Overeenkomst vertalen

Uw overeenkomst, inschrijfformulier, opdrachtbevestiging of ander juridisch document kan vertaald worden naar verschillende talen. Voor het vertalen van een overeenkomst werken wij samen met vertalers die gespecialiseerd zijn in het vertalen van juridische teksten. Overeenkomsten kunnen o.a. vanuit het Nederlands naar het Engels, Duits of Frans vertaald worden.

Vertaaltarieven veel voorkomende talen

Vertalen vanuit en naar:  Prijs per woord:
Nederlands en Engels € 0,13
Nederlands, Duits en Frans € 0,15
Nederlands, Spaans en Italiaans € 0,16

Voor het vertalen van uw overeenkomst naar een andere taal, zoals, het Chinees, Deens, Fins, Grieks, Japans, Koreaans, Noors, Pools, Portugees, Russisch of Turks gelden andere vertaaltarieven.

Offerte vertalen overeenkomst

Via de e-mail kunt u een offerte aanvragen voor het vertalen van de overeenkomst. Wij ontvangen daarbij graag:

  • Uw contact- of bedrijfsgegevens;
  • De overeenkomst die vertaald dient te worden, bij voorkeur in een Word-document;
  • Naar welke taal of talen de overeenkomst vertaald dient te worden;
  • Indien van toepassing, de gewenste leverdatum van de vertaling.

U kunt ook via de website en offerte aanvragen overeenkomst vertalen. Vervolgens ontvangt u zo spoedig mogelijk via de e-mail een vrijblijvende offerte met de vaste prijs voor het vertalen van de overeenkomst.

Levertijd overeenkomst vertalen en levering van de vertaling

De levertijd voor een overeenkomst laten vertalen is binnen 1 week. De vertaalde overeenkomst wordt via de e-mail in een Word-document naar u gestuurd.

Spoed vertaling

Is het noodzakelijk dat de vertaling op een bepaalde datum geleverd wordt, dan maakt u dat bij uw offerteaanvraag kenbaar. Wij laten u dan zo spoedig mogelijk weten of de vertaalde overeenkomst op die datum geleverd kan worden. Het is mogelijk dat voor het met spoed vertalen van een overeenkomst een spoedtoeslag in rekening wordt gebracht. Uiteraard wordt die vooraf aan u kenbaar gemaakt en wordt pas een aanvang gemaakt met het vertalen van de overeenkomst nadat u akkoord bent gegaan met het vertaaltarief en de spoedtoeslag.

Beëdigde vertaling

Bepaalde juridische documenten dienen door een beëdigde vertaler te worden vertaald om dezelfde juridische kracht te hebben als het originele document. Documenten waarvan een beëdigde vertaling noodzakelijk is, zijn bijvoorbeeld: notariële aktes, documenten ten behoeve van een rechtszaak of familiedocumenten. Een beëdigde vertaling kunnen wij tevens voor u verzorgen.

Offerte aanvragen vertalen overeenkomst

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring