Algemene voorwaarden vertalen

Het is belangrijk dat de wederpartij uw algemene voorwaarden begrijpt. Indien u internationaal zaken doet, dan kan het voorkomen dat de algemene voorwaarden zijn geschreven in een taal die uw wederpartij niet of slechts gebrekkig beheerst. Om risico’s te vermijden en er zeker van te zijn dat u een beroep kunt doen op uw algemene voorwaarden, is het verstandig uw algemene voorwaarden te laten vertalen in een taal die de wederpartij beheerst. Wij verzorgen de vertaling van uw algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden worden vertaald door een vertaler die gespecialiseerd is in het vertalen van juridische teksten.

Talen & tarieven

Vertalen vanuit en naar:  Prijs per woord:
Nederlands en Engels € 0,13
Nederlands, Duits en Frans € 0,14
Nederlands, Spaans en Italiaans € 0,15

Ook naar andere talen verzorgen wij de vertaling van algemene voorwaarden, zoals het Chinees, Deens, Fins, Grieks, Japans, Koreaans, Noors, Pools, Portugees, Russisch of Turks. Via de website of de e-mail vraagt u vrijblijvend een offerte aan voor het vertalen van uw algemene voorwaarden.

Levering en spoed

De levertijd voor het vertalen van algemene voorwaarden is meestal binnen 1 week. De vertaalde algemene voorwaarden worden via de e-mail in een Word-document geleverd. Heeft u de vertaling van uw algemene voorwaarden met spoed nodig, dan kunt u het beste telefonisch 070 -392 39 95 contact met ons opnemen om na te vragen binnen welke termijn de vertaling geleverd kan worden.

Offerte aanvragen vertalen algemene voorwaarden

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring