Kies voor écht maatwerk, meer dan 19 jaar ervaring en meedenkend

Offerte aanvragen

Thuiswerkovereenkomst opstellen

Indien een of meerdere van uw werknemers thuiswerken, dan kunnen wij daarvoor de thuiswerkovereenkomst opstellen. In de thuiswerkovereenkomst worden duidelijk de afspraken opgenomen ten aanzien van het thuiswerken en de eventuele bedrijfseigendommen die aan de werknemer ter beschikking worden gesteld.

Prijs thuiswerkovereenkomst opstellen: vanaf € 349,-

Ja, ik wil graag een thuiswerkovereenkomst laten opstellen

Wilt u een thuiswerkovereenkomst laten opstellen, dan kunt u ons vrijblijvend voorzien van de volgende informatie:

 • Uw bedrijfsactiviteiten;
 • De werkzaamheden van de werknemers met wie u de thuiswerkovereenkomst aangaat;
 • Of bedrijfseigendommen aan de werknemers ter beschikking worden gesteld.

Deze informatie verstrekt u telefonisch 070-3923995 of via de e-mail. Daarna sturen wij u een vrijblijvende offerte voor het opstellen van de maatwerk thuiswerkovereenkomst.

>> Offerte aanvragen via website thuiswerkovereenkomst opstellen

Hoe gaat thuiswerkovereenkomst opstellen in z’n werk?

Nadat u de opdracht heeft verleend voor het opstellen van de thuiswerkovereenkomst, wordt telefonisch contact met u opgenomen. Tijdens dit telefoongesprek worden de gewenste afspraken besproken en geven wij u advies over de bepalingen die in de thuiswerkovereenkomst opgenomen kunnen worden. Vervolgens wordt de thuiswerkovereenkomst opgesteld en via de e-mail in een Word-document naar u gestuurd. Indien gewenst, kunt u zelf de lay-out van de thuiswerkovereenkomst aanpassen en uw bedrijfslogo toevoegen.

Gratis nazorg

Heeft u na de levering nog vragen over de inhoud van de thuiswerkovereenkomst, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wilt u na de levering van de thuiswerkovereenkomst nog aanpassingen, laat het ons weten. De aanpassingen worden kosteloos verwerkt in de thuiswerkovereenkomst.

Wat staat er in de thuiswerkovereenkomst?

De inhoud van een thuiswerkovereenkomst is afhankelijk van de functie van de werknemer en van het soort bedrijfseigendommen dat aan de werknemer beschikbaar wordt gesteld. Hieronder een opsomming van onderwerpen die onderdeel van een thuiswerkovereenkomst kunnen zijn:

 • Wanneer de werknemer thuis werkt;
 • De bedrijfseigendommen die in bruikleen aan de werknemer worden gegeven. Worden nieuwe zaken in bruikleen gegeven, dan kan eventueel een eigen bijdrage afgesproken worden;
 • De wijze waarop de werknemer dient om te gaan met de bedrijfseigendommen;
 • Afspraken ingeval van schade of diefstal van de bedrijfseigendommen;
 • Of de werknemer recht heeft op een vergoeding van kosten voor zijn thuiswerkplek;
 • De verplichtingen van de werknemer en de werkgever i.v.m. het thuis werken;
 • De tijden waarop de werknemer beschikbaar dient te zijn.

Thuiswerkovereenkomst controleren en aanpassen

Wij kunnen u niet alleen van dienst bij thuiswerkovereenkomst opstellen, maar ook bij het controleren en aanpassen van een thuiswerkovereenkomst die u aanlevert. Heeft u zelf een thuiswerkovereenkomst opgesteld of een thuiswerkovereenkomst (gratis) gedownload, dan kunnen wij controleren of de thuiswerkovereenkomst correct en volledig is. Voor het laten controleren van de thuiswerkovereenkomst stuurt u de thuiswerkovereenkomst via de e-mail. Vervolgens controleren wij gratis de thuiswerkovereenkomst. Mocht de thuiswerkovereenkomst niet correct en/of onvolledig zijn, dan sturen wij u een vrijblijvende offerte voor het in orde maken van de thuiswerkovereenkomst.

 • Kwaliteit
 • Maatwerk
 • Garantie
 • Ervaring