Kies voor écht maatwerk, meer dan 19 jaar ervaring en meedenkend

Offerte aanvragen

Garantievoorwaarden opstellen

Verkoopt u producten en/of voert u werkzaamheden uit waarop garantie wordt verleend, dan kunnen wij daarvoor de garantievoorwaarden opstellen. In de garantievoorwaarden wordt o.a. opgenomen:

  • De looptijd van de garantie;
  • Op welke wijze(n) de koper een beroep kan doen op de garantie;
  • In welke gevallen de garantie komt te vervallen.

Prijs garantievoorwaarden: vanaf € 299,-

Garantievoorwaarden nodig?

Voor het opstellen van de garantievoorwaarden hebben wij in eerste instantie uw bedrijfsgegevens nodig en een omschrijving van de producten en/of werkzaamheden waarop de garantie wordt verleend. Deze gegevens kunt u geheel vrijblijvend via de e-mail of telefonisch 0516 – 427298 verstrekken. Vervolgens ontvangt u een offerte voor het opstellen van de garantievoorwaarden. Heeft u vragen over garantievoorwaarden opstellen, dan kunt u contact met ons opnemen.

Werkwijze garantievoorwaarden opstellen

Nadat wij uw akkoord hebben ontvangen voor het opstellen van de garantievoorwaarden, wordt telefonisch contact met u opgenomen om de inhoud van de garantievoorwaarden te bespreken. Naast de informatie die wij van u ontvangen omtrent de garantie vullen wij de garantievoorwaarden volledig aan met de bepalingen die voor u van belang zijn. In de garantievoorwaarden zal een duidelijke opsomming worden gemaakt van situaties die tot gevolg hebben dat de garantieclaim wordt afgewezen. Welke situaties dat zijn, hangt af van het product of de werkzaamheden waarop de garantie wordt verleend.

Gebruik van garantievoorwaarden

Garantievoorwaarden kunnen op verschillende manieren gebruikt worden. De garantievoorwaarden kunnen als bijlage bij de algemene voorwaarden gevoegd worden. Of in de algemene voorwaarden wordt een link opgenomen naar de website waarop de garantievoorwaarden staan. Ook is het mogelijk de schriftelijke garantievoorwaarden mee te leveren bij het product.

Algemene voorwaarden

Heeft u naast garantievoorwaarden ook algemene voorwaarden nodig, dan kunnen wij die voor u opstellen. Wij zullen er dan uiteraard voor zorgen dat de algemene voorwaarden aansluiten bij uw garantievoorwaarden.

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring