Meedenkend, meer dan 15 jaar ervaring, écht maatwerk en professioneel.

Offerte aanvragen

Inkoopvoorwaarden opstellen

Voor de goederen en/of diensten en/of werkzaamheden die uw bedrijf inkoopt kunnen wij de inkoopvoorwaarden opstellen. De inkoopvoorwaarden worden volledig op maat gemaakt aan de hand van de informatie die wij ontvangen over uw inkopen en over de eisen die u stelt aan uw leveranciers en/of opdrachtnemers.

Prijs inkoopvoorwaarden opstellen: vanaf € 399,-

Inkoopvoorwaarden op maat laten opstellen

Heeft u interesse in het laten opstellen van inkoopvoorwaarden voor uw bedrijf, dan kunt u ons verblijvend via de e-mail de volgende informatie verstrekken: (i) Een omschrijving van uw bedrijfsactiviteiten (ii) De producten en/of diensten en/of werkzaamheden die uw bedrijf inkoopt. U kunt ook middels het online formulier een offerte aanvragen voor het opstellen van uw inkoopvoorwaarden.

De kernafspraken worden niet in de inkoopvoorwaarden opgenomen, maar horen thuis in het inkoopcontract. Kernafspraken zijn bijvoorbeeld: een omschrijving van de producten en/of diensten die (op)geleverd gaan worden, de prijs en de (op)leveringstermijn. Voor meer informatie over het laten opstellen van een inkoopcontract zie Inkoopcontract opstellen. In inkoopvoorwaarden staan de algemene rechten, plichten en verantwoordelijkheden van al uw leveranciers/opdrachtnemers.

Engelstalige inkoopvoorwaarden nodig?

Koopt u internationaal goederen en/of diensten en/of werkzaamheden in en wilt u op de overeenkomsten met leveranciers en/of opdrachtnemers uw inkoopvoorwaarden van toepassing verklaren, dan moeten de inkoopvoorwaarden in een taal zijn opgesteld die de wederpartij begrijpt. Voor Engelstalige inkoopvoorwaarden zie Inkoopvoorwaarden in het Engels.

Verkoopvoorwaarden laten opstellen

Heeft u naast inkoopvoorwaarden ook verkoopvoorwaarden nodig, zie dan Verkoopvoorwaarden opstellen. Verkoopvoorwaarden verklaart u van toepassing op de overeenkomsten met partijen aan wie u goederen en/of diensten (op)levert.

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Snelle levering
  • Garantie