Kies voor écht maatwerk, meer dan 19 jaar ervaring en meedenkend

Offerte aanvragen

Inkoopvoorwaarden in het Engels

Op de overeenkomsten die u met uw leveranciers aangaat dan wel op de bestellingen die u bij uw leveranciers plaatst, kunt u inkoopvoorwaarden van toepassing verklaren. Koopt u producten en/of diensten en/of werkzaamheden in bij leveranciers die in het buitenland gevestigd zijn, dan dienen, om een beroep te kunnen doen op de inkoopvoorwaarden, de inkoopvoorwaarden geschreven te zijn in een taal die de buitenlandse leverancier begrijpt. Over het algemeen kan worden aangenomen dat een internationale leverancier de Engelse taal begrijpt.

Inkoopvoorwaarden laten opstellen en vertalen

Voor uw bedrijf kunnen wij de inkoopvoorwaarden opstellen. Bij het opstellen van de inkoopvoorwaarden wordt rekening gehouden met alle producten en/of diensten en/of werkzaamheden die u inkoopt. De inkoopvoorwaarden worden in eerste instantie in de Nederlandse taal geleverd, daarna kunnen deze vertaald worden naar bijvoorbeeld het Engels.

Prijs inkoopvoorwaarden: vanaf € 399,-

De door ons opgestelde of uw huidige inkoopvoorwaarden kunnen wij vertalen naar het Engels. De vertaling wordt uitgevoerd door een vertaler die gespecialiseerd is in het vertalen van juridische teksten.

Tarief vertalen inkoopvoorwaarden naar Engels: € 0,13 per woord

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring