Maatwerk, meer dan 15 jaar ervaring, professioneel en meedenkend.

Offerte aanvragen

Overeenkomst overname eenmanszaak

Gaat u uw eenmanszaak verkopen of neemt u een eenmanszaak over, dan kunnen wij daarvoor de overname overeenkomst eenmanszaak opstellen. Een dergelijke overname overeenkomst wordt ook wel een koopovereenkomst bedrijfsactiva genoemd.

Prijs overname overeenkomst eenmanszaak opstellen: vanaf € 399,-

Ja, ik heb interesse in een overname overeenkomst

Wilt u een overeenkomst overname eenmanszaak laten opstellen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor het sturen van een offerte hebben wij in ieder geval de volgende gegevens nodig:

  • Uw bedrijfsgegevens;
  • Een omschrijving van de eenmanszaak (of van het deel daarvan) die wordt overgedragen;
  • Of u de kopende of de verkopende partij bent.

Nadat wij telefonisch 070-3923995 of via de e-mail in kennis zijn gesteld van de bovengenoemde gegevens, sturen wij u een offerte. Gaat u akkoord met de offerte, dan wordt telefonisch contact met u opgenomen om de inhoud van de overeenkomst te bespreken.

Opsomming bedrijfsactiva

In de overeenkomst overname eenmanszaak wordt een opsomming opgenomen van de zaken (bedrijfsactiva) die onderdeel uitmaken van de overname. De bedrijfsactiva kan bijvoorbeeld bestaan uit: inventaris, voorraad, goodwill, contracten met leveranciers, contracten met afnemers, handelsnaam, intellectuele eigendomsrechten en website.

Overnamesom

De overeenkomst overname eenmanszaak bevat de overnamesom die betaald dient te worden door de kopende partij. Er kan worden afgesproken dat de overnamesom in één keer (vooruit) betaald dient te worden of in termijnen.

Contractovername

Maken contracten met leveranciers en/of contracten met afnemers onderdeel uit van de overname, dan worden in de overeenkomst overdracht eenmanszaak bepalingen opgenomen i.v.m. contractovername. De verkopende partij dient zijn medewerking te verlenen aan het overdragen van de contracten.

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Snelle levering
  • Garantie