Algemene voorwaarden hosting

Hostingbedrijven beschikken altijd over algemene voorwaarden. Meestal komt de overeenkomst voor het leveren van hostingdiensten online tot stand. Voordat de hostingovereenkomst tot stand kan komen, dient de klant aan te klikken dat hij akkoord gaat met de algemene voorwaarden van het hostingbedrijf.

Hosting is duurovereenkomst

De overeenkomst tot hosting wordt aangegaan voor een bepaalde termijn. Er is sprake van een zogenaamde duurovereenkomst. In de algemene voorwaarden wordt i.v.m. de duurovereenkomst opgenomen:

  • Op welke wijze(n) de duurovereenkomst opgezegd kan worden;
  • De opzegtermijn die gehanteerd dient te worden;
  • De verlenging van de duurovereenkomst indien deze niet opgezegd wordt.

Aansprakelijkheid beperken van het hostingbedrijf

Het is belangrijk dat een hostingbedrijf in zijn algemene voorwaarden uitdrukkelijk zijn aansprakelijkheid beperkt. Dit kan o.a. door in de algemene voorwaarden op te nemen dat het hostingbedrijf niet kan garanderen dat de diensten altijd en zonder onderbrekingen toegankelijk zijn en dat de aansprakelijkheid van het hostingbedrijf te allen tijde beperkt is tot een bepaald bedrag.

Verboden websites

In de algemene voorwaarden voor het hostingbedrijf wordt opgenomen welke inhoud van een website, die door het hostingbedrijf gehost wordt, verboden is en de gevolgen indien de website verboden inhoud bevat.

Algemene voorwaarden voor hostingbedrijf laten opstellen

Voor uw hostingbedrijf kunnen wij rechtsgeldige en complete algemene voorwaarden opstellen. Voert u naast hosting nog andere (ICT) werkzaamheden uit, dan zullen deze werkzaamheden tevens worden verwerkt in de algemene voorwaarden.

Prijs opstellen algemene voorwaarden hostingbedrijf: vanaf € 349,-

Zie voor meer informatie over het laten opstellen van algemene voorwaarden Algemene voorwaarden opstellen.

FORMULIER OFFERTE ALGEMENE VOORWAARDEN OPSTELLEN

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring