Algemene voorwaarden zakelijke diensten

Op de overeenkomsten die een dienstverlener met zijn klanten aangaat, kan de dienstverlener zijn algemene voorwaarden van toepassing verklaren, zodat de klant gebonden is aan deze algemene voorwaarden. Indien de diensten enkel worden verleend aan bedrijven of instellingen, dan wordt gesproken van zakelijke dienstverlening. De algemene voorwaarden voor zakelijke dienstverlening kunnen strenger zijn dan de algemene voorwaarden voor particuliere dienstverlening, omdat bij zakelijke dienstverlening het consumentenrecht niet van toepassing is.

Bepalingen in algemene voorwaarden voor zakelijke dienstverlener

Wat in de algemene voorwaarden voor een zakelijke dienstverlener moet staan, hangt af van het soort zakelijke diensten dat wordt verleend. Voor de algemene voorwaarden voor alle zakelijke dienstverleners geldt dat het belangrijk is dat: (i) duidelijk de verplichtingen en verantwoordelijkheden van de klant wordt omschreven, (ii) de aansprakelijkheid van de zakelijke dienstverlener wordt beperkt en (iii) facturatie- en betalingsafspraken worden opgenomen.

Algemene voorwaarden zakelijke dienstverlening laten opstellen

Voor de zakelijke diensten die u levert, kunnen wij complete en rechtsgeldige algemene voorwaarden opstellen die geheel aansluiten bij de zakelijke diensten die u verleent.

Prijs algemene voorwaarden zakelijke diensten: vanaf € 349,-

De prijs is inclusief een correctieronde, zodat de geleverde algemene voorwaarden geheel voldoen aan uw wensen.

FORMULIER OFFERTE ALGEMENE VOORWAARDEN OPSTELLEN

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring