Algemene voorwaarden grafisch ontwerper

De grafisch ontwerper kan op de overeenkomsten die hij met zijn opdrachtgevers aangaat zijn algemene voorwaarden van toepassing verklaren. Voor een grafisch ontwerper is het belangrijk dat in de algemene voorwaarden duidelijk de afspraken staan i.v.m. de intellectuele eigendomsrechten die rusten op het ontwerp dat de grafisch ontwerper in opdracht van de opdrachtgever ontworpen heeft. Daarnaast dienen o.a. de verplichtingen van de opdrachtgever en de schades waarvoor de grafisch ontwerper niet aansprakelijk is in de algemene voorwaarden te worden opgenomen.

Algemene voorwaarden grafisch ontwerpbureau nodig?

Heeft u algemene voorwaarden voor uw grafisch ontwerpbureau nodig, dan kunnen wij die voor u opstellen. Voert u naast het maken van grafische ontwerpen nog andere werkzaamheden uit, dan wordt bij het opstellen van de algemene voorwaarden tevens rekening gehouden met deze andere bedrijfsactiviteiten.

Prijs opstellen algemene voorwaarden grafisch ontwerpbureau: vanaf € 349,-

De prijs is inclusief eventuele correctierondes, zodat de geleverde algemene voorwaarden geheel voldoen aan uw wensen. Zie ook Algemene voorwaarden opstellen voor meer informatie over het laten opstellen van algemene voorwaarden voor uw bedrijf.

FORMULIER OFFERTE ALGEMENE VOORWAARDEN OPSTELLEN

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring