Kies voor écht maatwerk, meer dan 19 jaar ervaring en meedenkend

Offerte aanvragen

Algemene voorwaarden in het Engels

Indien u producten en/of diensten levert aan klanten in het buitenland, dan dienen de algemene voorwaarden te zijn geschreven in de taal die de klant begrijpt. Heeft u met de klant in het Engels gecommuniceerd, dan mag u ervan uitgaan dat de klant de Engelse taal beheerst.

Voor de internationale zaken die u doet, kunnen wij de algemene voorwaarden opstellen. Na de levering kunt u de opdracht verlenen de algemene voorwaarden te vertalen naar het Engels.

Prijs algemene voorwaarden opstellen: vanaf € 349,-

Algemene voorwaarden laten opstellen

Wilt u dat de algemene voorwaarden voor uw bedrijf worden opgesteld, dan ontvangen wij graag de volgende informatie:

  • Een omschrijving van uw bedrijfsactiviteiten;
  • Uw bedrijfsgegevens.

Deze informatie kunt u via de e-mail of telefonisch 0516 – 427298 aan ons verstrekken of u kunt via de website een offerte aanvragen voor het opstellen van de algemene voorwaarden.

Werkwijze algemene voorwaarden opstellen

Nadat u akkoord bent gegaan met onze offerte, wordt telefonisch met u de inhoud van de algemene voorwaarden besproken. Vervolgens worden de algemene voorwaarden opgesteld en in een Word-document geleverd. Daarna kunnen de algemene voorwaarden vertaald worden naar het Engels.

Vertalen algemene voorwaarden naar het Engels

De algemene voorwaarden worden vertaald naar het Engels door een vertaalbureau waarmee wij samenwerken. Dit vertaalbureau is gespecialiseerd in het vertalen van juridische teksten.

Vertaaltarief vertalen naar Engels: € 0,13 per woord

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring