Kies voor écht maatwerk, meer dan 19 jaar ervaring en meedenkend

Offerte aanvragen

Algemene voorwaarden webshop in het Engels

Indien u online goederen en/of diensten verkoopt aan klanten die in het buitenland gevestigd zijn, dan is er sprake van een internationale webshop. De internationale internethandel wordt gedomineerd door de Engelse taal. Bij een internationale webshop moeten de algemene voorwaarden die op de bestellingen van toepassing worden verklaard in ieder geval in de Engelse taal beschikbaar zijn.

Algemene voorwaarden voor internationale webshop nodig?

Beschikt u nog niet over algemene voorwaarden voor uw internationale webshop, dan kunnen wij deze algemene voorwaarden voor u opstellen. De algemene voorwaarden worden op maat gemaakt. U ontvangt eerst de Nederlandse versie van de algemene voorwaarden. Nadat de Nederlandse versie van de algemene voorwaarden door u is goedgekeurd, kunnen de algemene voorwaarden vertaald worden naar het Engels. Deze vertaling wordt uitgevoerd door een juridisch vertaler.

Prijs algemene voorwaarden webshop: vanaf € 349,-
Tarief vertalen naar Engels: € 0,13 per woord

Heeft u interesse in het laten opstellen van de algemene voorwaarden voor uw internationale webshop, dan kunt u ons voorzien van uw bedrijfsgegevens en een omschrijving van de goederen en/of diensten die u via de webshop verkoopt. Deze informatie kunt u vrijblijvend via de e-mail of telefonisch 0516 – 427298 aan ons doorgeven of u kunt online een offerte aanvragen voor webshop voorwaarden.

Webshop in meerdere talen

De algemene voorwaarden dienen in alle talen te zijn waarin de webshop beschikbaar is. Heeft u bijvoorbeeld een webshop die ook in de Duitse taal gepresenteerd kan worden, dan moeten op de website ook algemene voorwaarden in de Duitse taal staan. Naast het Engels kunnen wij de vertaling verzorgen van de algemene voorwaarden naar o.a. het Duits, Frans, Spaans en Italiaans, zie ook Algemene voorwaarden vertalen.

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring