Algemene voorwaarden controleren

Controle op algemene voorwaarden nodig? Wij controleren gratis uw algemene voorwaarden op rechtsgeldigheid en volledigheid. Bij het controleren van uw algemene voorwaarden wordt o.a. naar het volgende gekeken:

  • Bevatten de algemene voorwaarden bepalingen die in strijd zijn met de wet;
  • Zijn de algemene voorwaarden compleet;
  • Sluiten de algemene voorwaarden aan bij al uw bedrijfsactiviteiten;
  • Staan er tegenstrijdigheden in de algemene voorwaarden;
  • Zijn de algemene voorwaarden duidelijk en begrijpelijk.

Voor het gratis laten controleren van uw algemene voorwaarden stuurt u de algemene voorwaarden via de e-mail of maakt u gebruik van het onderstaande formulier. Het sturen van uw algemene voorwaarden ter controle is geheel vrijblijvend en er worden geen kosten in rekening gebracht voor het controleren van de algemene voorwaarden.

Gratis algemene voorwaarden laten controleren

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Uitvoeren van de controle

Nadat wij de algemene voorwaarden hebben ontvangen, wordt een aanvang gemaakt met het controleren van de algemene voorwaarden en sturen wij u onze bevindingen van de algemene voorwaarden via de e-mail. De jurist die uw algemene voorwaarden gaat controleren is mr. Mirjam Geuze. Zij heeft jarenlange ervaring in het controleren, aanpassen en opstellen van algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden worden gecontroleerd ongeacht de herkomst van de algemene voorwaarden. Het kan gaan om algemene voorwaarden die u zelf heeft opgesteld, algemene voorwaarden die een andere jurist heeft opgesteld, algemene voorwaarden die u (gratis) heeft gedownload of algemene voorwaarden die zijn vervaardigd middels een contract generator.

Levertijd controleren algemene voorwaarden

De controle op de algemene voorwaarden wordt over het algemeen binnen 2 werkdagen uitgevoerd. Indien wij niet binnen deze termijn de algemene voorwaarden kunnen controleren, bijvoorbeeld wegens drukte, dan laten wij u weten binnen welke termijn de controle wordt uitgevoerd.

Offerte algemene voorwaarden aanpassen

Indien tijdens het controleren van de algemene voorwaarden blijkt dat de algemene voorwaarden niet correct of niet volledig zijn en/of niet aansluiten bij uw bedrijfsactiviteiten, dan ontvangt u een vrijblijvende offerte voor het aanpassen en/of uitbreiden van uw algemene voorwaarden. In de offerte staat de prijs en levertijd voor het in orde maken van uw algemene voorwaarden. Verleent u niet de opdracht tot het laten aanpassen van de gecontroleerde algemene voorwaarden, dan blijft de controle op de algemene voorwaarden kosteloos.

Laten aanpassen gecontroleerde algemene voorwaarden

Gaat u na de gratis check op de algemene voorwaarden akkoord met de offerte voor het laten aanpassen van de algemene voorwaarden, dan worden de algemene voorwaarden zo spoedig mogelijk in orde gemaakt. Meestal hebben wij voor het aanpassen van uw algemene voorwaarden nog extra informatie nodig en wordt daarvoor telefonisch contact met u opgenomen. De aangepaste algemene voorwaarden worden in een Word-document naar u gestuurd. Facturatie voor het aanpassen geschiedt achteraf bij de levering van de aangepaste algemene voorwaarden.

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring