Kies voor écht maatwerk, meer dan 19 jaar ervaring en meedenkend

Offerte aanvragen

Huurvoorwaarden opstellen

Voor de huurovereenkomsten die u met uw huurders aangaat, kunnen wij de huurvoorwaarden opstellen. Huurvoorwaarden zijn algemene voorwaarden specifiek gericht op de verhuur. In de huurvoorwaarden worden duidelijk de verplichtingen van de huurder opgenomen en de gevolgen indien de huurder zich niet houdt aan deze verplichtingen.

Prijs huurvoorwaarden opstellen: vanaf € 349,-

Huurvoorwaarden op maat laten opstellen

De huurvoorwaarden worden volledig op maat gemaakt aan de hand van de informatie die wij van u ontvangen. Voor het sturen van een offerte voor het opstellen van de huurvoorwaarden hebben wij in eerste instantie een omschrijving van de goederen u verhuurt nodig. Deze gegevens kunt u geheel vrijblijvend via de e-mail naar ons sturen. Vervolgens sturen wij u een offerte voor het opstellen van de huurvoorwaarden. Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte, worden de huurvoorwaarden opgesteld.

Huurovereenkomst laten opstellen

Heeft u naast huurvoorwaarden ook een huurovereenkomst nodig, zie dan Huurovereenkomst. In de huurovereenkomst wordt opgenomen dat uw huurvoorwaarden op de huurovereenkomst van toepassing zijn.

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Snelle levering
  • Garantie