Kies voor écht maatwerk, meer dan 19 jaar ervaring en meedenkend

Offerte aanvragen

Kosten algemene voorwaarden opstellen

De kosten voor algemene voorwaarden opstellen zijn vanaf € 349,-. Dit is ons standaard tarief voor algemene voorwaarden opstellen.

Middels de website, via de e-mail of telefonisch 0516 – 427298 vraagt u vrijblijvend een offerte aan voor het opstellen van uw algemene voorwaarden. In de offerte staat de levertijd en vaste prijs voor het opstellen van maatwerk algemene voorwaarden voor uw bedrijf.

Werkzaamheden die vallen onder de kosten

Voor de kosten die in rekening worden gebracht voor het opstellen van de algemene voorwaarden voeren wij o.a. de volgende werkzaamheden uit:

  • Het voorbereiden en voeren van het telefoongesprek waarin wij u om meer informatie vragen i.v.m. het opstellen van de algemene voorwaarden;
  • Het opstellen van maatwerk algemene voorwaarden voor uw bedrijfsactiviteiten;
  • Het beantwoorden van uw vragen ten aanzien van de inhoud en het gebruik van de algemene voorwaarden;
  • Het op uw verzoek verwerken van aanpassingen in de algemene voorwaarden, de zogenaamde correctieronde.

Afwijken van standaard tarief

Lagere prijs
Indien u slechts beknopte algemene voorwaarden wenst en het ons minder tijd kost dan normaal om de algemene voorwaarden op te stellen, dan is de prijs voor het opstellen van de algemene voorwaarden lager dan onze standaard prijs.

Hogere prijs
Heeft u gezien uw bedrijfsactiviteiten zeer uitgebreide algemene voorwaarden nodig, dan zal het opstellen van de algemene voorwaarden meer kosten dan onze standaard prijs.

Maatwerk offerte
De kosten die wij berekenen voor het opstellen van algemene voorwaarden is afhankelijk van een inschatting van de tijd die besteed gaat worden aan het opstellen van de algemene voorwaarden. Ook de offerte die wij sturen is maatwerk. U weet altijd vooraf precies wat de prijs is voor het opstellen van de algemene voorwaarden voor uw bedrijf.

Waarom zijn andere aanbieders van algemene voorwaarden goedkoper?

Ons is bekend dat bepaalde aanbieders van algemene voorwaarden werken met een contract generator. Dit is een systeem waarin gegevens worden ingevuld waarmee vervolgens standaard algemene voorwaarden gegenereerd worden. Dit is dus geen maatwerk. Wij werken dan ook niet met een dergelijk systeem en leveren wel maatwerk algemene voorwaarden.

Daarnaast worden de algemene voorwaarden bij andere aanbieders vaak opgesteld door een student of net afgestudeerde jurist (junior jurist). Bij ons worden de algemene voorwaarden opgesteld door de senior jurist mr. Mirjam Geuze, met jarenlange ervaring in algemene voorwaarden opstellen.


FORMULIER OFFERTE KOSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN OPSTELLEN

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

 

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring