Vaststellingsovereenkomst controleren

Heeft u als werknemer een vaststellingsovereenkomst ontvangen of heeft u als werkgever een vaststellingsovereenkomst opgesteld en wilt u de vaststellingsovereenkomst laten controleren door een arbeidsrecht specialist, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Prijs controleren vaststellingsovereenkomst: gratis

Wij voeren kosteloos een volledige controle uit op uw vaststellingsovereenkomst. Het ter controle insturen van uw vaststellingsovereenkomst is geheel vrijblijvend. Nadat u de vaststellingsovereenkomst via het onderstaande formulier heeft ingestuurd, ontvangt u zo spoedig mogelijk onze bevindingen over de vaststellingsovereenkomst.

Gratis vaststellingsovereenkomst laten controleren

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Wie voert de controle op de vaststellingsovereenkomst uit?

De jurist die uw vaststellingsovereenkomst controleert is mr. Sonja Stam. Sonja Stam is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en heeft jarenlang ervaring in het controleren, aanpassen en opstellen van vaststellingsovereenkomsten en overige arbeidsrecht gerelateerde documenten. Ook kan zij u bijstaan in een arbeidsrechtelijk geschil met uw werkgever of werknemer. Indien Sonja Stam voor de uitvoering van de controle op de vaststellingovereenkomst extra informatie nodig heeft, dan neemt zij contact met u op.

Vaststellingsovereenkomst laten aanpassen na controle

Indien na de gratis controle van de vaststellingsovereenkomst blijkt dat de vaststellingsovereenkomst aangepast dient te worden, dan ontvangt u een offerte voor het aanpassen en eventueel uitbreiden van de vaststellingsovereenkomst. Indien u als werknemer van uw werkgever de vaststellingsovereenkomst heeft ontvangen, dan kan in de vaststellingsovereenkomst worden opgenomen dat onze kosten voor het aanpassen van de vaststellingsovereenkomst voor rekening van de werkgever komen. Zodoende is het aanpassen van de vaststellingsovereenkomst voor u als werknemer kosteloos is.

Nadat akkoord is gegeven op de offerte voor het aanpassen van de vaststellingsovereenkomst, ontvangt u een bevestiging. Vervolgens worden de afspraken in de vaststellingsovereenkomst en de aanpassingen telefonisch met u besproken. Daarna wordt de vaststellingsovereenkomst aangepast, zodat de vaststellingsovereenkomst volledig, correct en zo gunstig mogelijk voor u is.

Onderhandelen over de vaststellingsovereenkomst

Indien nodig zal Sonja Stam onderhandelen tussen partijen over de inhoud van de vaststellingsovereenkomst en de aanpassingen. Onderhandelingen kunnen nodig zijn indien uw wederpartij het niet direct eens is met de aanpassingen die worden aangeraden. Nadat beide partijen akkoord zijn met de aanpassingen, worden deze doorgevoerd en kan tot ondertekening van de vaststellingsovereenkomst worden overgegaan.

Vragen over een vaststellingsovereenkomst?

Voor vragen over het laten controleren en/of aanpassen van de vaststellingsovereenkomst of over de inhoud van een vaststellingsovereenkomst neemt u telefonisch 035-2080980 of via de e-mail contact op met Sonja Stam. Zij helpt u graag. Het opnemen van contact is vrijblijvend en kosteloos.

 

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring