Maatwerk, meer dan 15 jaar ervaring, professioneel en meedenkend.

Offerte aanvragen

Inschrijfformulier opstellen

Indien klanten zich bij uw bedrijf kunnen inschrijven, dan kunt u daarvoor een inschrijfformulier gebruiken. Nadat de klant het inschrijfformulier heeft ingevuld en ondertekend, is de overeenkomst tussen u en de klant tot stand gekomen. U dient zelf een exemplaar van het inschrijfformulier te houden en uw klant een exemplaar van het inschrijfformulier te verstrekken voor zijn eigen administratie.

Prijs inschrijfformulier opstellen: vanaf € 189,-

Inschrijfformulier laten opstellen

Voor de overeenkomsten die u met uw klanten wenst aan te gaan, kunnen wij het inschrijfformulier opstellen. De inhoud van het inschrijfformulier is afhankelijk van de diensten die u levert en van de afspraken die u met de klant wenst te maken. Indien u interesse heeft in het laten opstellen van een inschrijfformulier, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Algemene voorwaarden van toepassing op inschrijving

In het inschrijfformulier kan worden opgenomen dat op de inschrijving en op de diensten die u aan de klant levert uw algemene voorwaarden van toepassing zijn. Heeft u nog geen algemene voorwaarden, dan kunnen wij die voor u opstellen, zie Algemene voorwaarden opstellen.

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Snelle levering
  • Garantie