Maatwerk, meer dan 15 jaar ervaring, professioneel en meedenkend.

Offerte aanvragen

Raamovereenkomst opstellen

Voor de samenwerking die u aangaat, kunnen wij een volledige en duidelijke raamovereenkomst opstellen. In een raamovereenkomst worden de afspraken opgenomen die gelden op het moment dat een opdracht wordt verleend of een bestelling wordt geplaatst. Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van raamovereenkomsten voor verschillende branches en beroepsgroepen.

Prijs raamovereenkomst opstellen: vanaf € 349,-

Ja, ik wil een maatwerk raamovereenkomst laten opstellen

Heeft u interesse in het laten opstellen van een raamovereenkomst, dan kunt u ons vrijblijvend via de e-mail of telefonisch 070-3923995 voorzien van de volgende informatie:

  • Uw bedrijfsgegevens;
  • Een omschrijving van de werkzaamheden, diensten of producten die in verband met de samenwerking uitgevoerd of (op)geleverd gaan worden.

Het is ook mogelijk eenvoudig via de website een offerte aan te vragen voor raamovereenkomst opstellen. Vervolgens sturen wij u zo spoedig mogelijk een offerte met daarin de vaste prijs en de levertijd voor het opstellen van de raamovereenkomst. Heeft u de raamovereenkomst voor een bepaalde datum nodig, maak dat dan bij uw offerteaanvraag kenbaar zodat wij daarmee rekening kunnen houden. Vragen over raamovereenkomst opstellen? Neem contact op, wij staan u graag te woord.

Opstellen raamovereenkomst, hoe gaat het verder in z’n werk?

Voor het opstellen van de raamovereenkomst hebben wij informatie van u nodig. Derhalve zal voorafgaand aan het opstellen van de raamovereenkomst telefonisch contact met u worden opgenomen om de details van de raamovereenkomst te bespreken. Nadat alle benodigde informatie is ontvangen, wordt een aanvang gemaakt met het opstellen van de raamovereenkomst. De informatie die wij van u hebben ontvangen wordt in de raamovereenkomst verwerkt. Daarnaast vullen wij de raamovereenkomst aan met bepalingen die voor u van belang zijn. De raamovereenkomst wordt opgesteld door mr. Mirjam Geuze.

Advies over de inhoud

Tijdens het telefoongesprek geven wij u ook advies over de afspraken die het beste wel en die het beste niet in de raamovereenkomst opgenomen kunnen worden. Weet u zelf nog niet precies welke afspraken u wilt gaan maken met uw wederpartij, dan kunnen wij u ook daarover adviseren.

Maatwerk en rechtsgeldig

De raamovereenkomst wordt voor u op maat gemaakt, zonder dat wij gebruik maken van een contract generator. U ontvangt een complete en rechtsgeldige raamovereenkomst.

Garantie op raamovereenkomst en nazorg

Op de geleverde raamovereenkomst wordt een garantie verleend. Na de levering van de raamovereenkomst kunt u gewenste aanpassingen of toevoegen doorgeven. Deze aanpassingen en/of toevoegingen zullen kosteloos verwerkt worden in de raamovereenkomst. Heeft u vragen over de opgestelde raamovereenkomst, dan kunt u die altijd kosteloos aan ons voorleggen.

Wat wordt er in de raamovereenkomst opgenomen?

Het lastig vooraf te zeggen hoe de inhoud van uw raamovereenkomst eruit zal zien, aangezien de inhoud van een raamovereenkomst o.a. afhankelijk is van:

  • Wie uw wederpartij is;
  • In welke branche of beroepsgroep u werkzaam bent;
  • Welke producten, diensten of werkzaamheden in het kader van de raamovereenkomst worden afgenomen;
  • Of op de raamovereenkomst algemene voorwaarden van toepassing worden verklaard, zie ook hieronder.

Op Raamovereenkomst wat moet er in staan? vindt u een algemene opsomming van afspraken die in een raamovereenkomst opgenomen kunnen worden.

Wat is een raamovereenkomst eigenlijk?

Een raamovereenkomst is een raamwerk van afspraken. Een raamovereenkomst wordt ook wel een mantelovereenkomst genoemd. De afspraken in het raamcontract gelden op het moment dat een concrete opdracht wordt verleend of een bestelling wordt geplaatst. Lees ook: Wat is een raamovereenkomst? voor een uitgebreide omschrijving van een raamovereenkomst.

Algemene voorwaarden van toepassing verklaren op de raamovereenkomst

Indien u de partij bent in de raamovereenkomst die de goederen, diensten en/of werkzaamheden (op)levert resp. uitvoert en heeft u algemene voorwaarden, dan kunnen de algemene voorwaarden als bijlage bij de raamovereenkomst worden gevoegd. In de raamovereenkomst zal dan worden opgenomen dat op de raamovereenkomst en op alle bestellingen/opdrachten die voortvloeien uit de raamovereenkomst uw algemene voorwaarden van toepassing zijn.  Wilt u algemene voorwaarden op de raamovereenkomst van toepassing verklaren maar beschikt uw bedrijf nog niet over algemene voorwaarden, dan stellen wij de algemene voorwaarden op. Voor informatie over het laten opstellen van voorwaarden zie Algemene voorwaarden opstellen.

Inkoopvoorwaarden hanteren

Als u de opdrachtgever of kopende partij bent, dan kunt u op de raamovereenkomst uw inkoopvoorwaarden van toepassing verklaren. Deze inkoopvoorwaarden worden dan als bijlage bij de raamovereenkomst gevoegd. Wilt u met inkoopvoorwaarden gaan werken, maar heeft u nog geen (correcte) inkoopvoorwaarden, dan kunnen wij die voor u opstellen, zie Inkoopvoorwaarden opstellen.

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Snelle levering
  • Garantie