Maatwerk, meer dan 15 jaar ervaring, professioneel en meedenkend.

Offerte aanvragen

Raamovereenkomst opstellen

Voor de samenwerking die u aangaat, kunnen wij een volledige en duidelijke raamovereenkomst opstellen. In een raamovereenkomst worden de afspraken opgenomen die gelden op het moment dat een bestelling wordt geplaatst of een opdracht wordt verleend.

Prijs raamovereenkomst opstellen: vanaf € 349,-

Ja, ik wil een maatwerk raamovereenkomst laten opstellen

Wilt u een raamovereenkomst laten opstellen, dan kunt u via de e-mail, telefonisch 070-3923995 of via de website een offerte aanvragen. Vervolgens sturen wij u zo spoedig mogelijk een offerte met daarin de vaste prijs en de levertijd voor het opstellen van de raamovereenkomst. Heeft u de raamovereenkomst voor een bepaalde datum nodig, maak dat dan bij uw offerteaanvraag kenbaar zodat wij daarmee rekening kunnen houden.

Hoe gaat het verder in z’n werk?

Voor het opstellen van de raamovereenkomst hebben wij informatie van u nodig. Derhalve zal voorafgaand aan het opstellen van de raamovereenkomst telefonisch contact met u worden opgenomen om de details van de raamovereenkomst te bespreken. Nadat alle benodigde informatie is ontvangen, wordt zo spoedig mogelijk een aanvang gemaakt met het opstellen van de raamovereenkomst. De informatie die wij van u hebben ontvangen wordt in de raamovereenkomst verwerkt. Daarnaast vullen wij de raamovereenkomst aan met bepalingen die voor u van belang zijn. De raamovereenkomst wordt opgesteld door mr. Mirjam Geuze.

Maatwerk

De raamovereenkomst wordt voor u op maat gemaakt, zonder dat wij gebruik maken van een contractgenerator, sjablonen of andere soorten standaard modellen.

Inclusief correctieronde

De prijs voor het opstellen van de raamovereenkomst is inclusief een correctieronde. Na de levering van de raamovereenkomst kunt u gewenste aanpassingen of toevoegen doorgeven. Deze aanpassingen en/of toevoegingen zullen kosteloos verwerkt worden in de raamovereenkomst.

Wat is een raamovereenkomst eigenlijk?

Een raamovereenkomst is een raamwerk van afspraken. De afspraken in het raamcontract gelden op het moment dat een concrete opdracht wordt verleend of een bestelling wordt geplaatst. Lees ook: Wat is een raamovereenkomst? voor een uitgebreide omschrijving van een raamovereenkomst.

Inhoud van de raamovereenkomst

De inhoud van uw raamovereenkomst is o.a. afhankelijk van het volgende:

  • Wie uw wederpartij is;
  • Welke producten, diensten of werkzaamheden in het kader van de raamovereenkomst worden afgenomen;
  • Of op de raamovereenkomst algemene voorwaarden van toepassing worden verklaard, zie ook hieronder.

Op Raamovereenkomst wat moet er in staan? vindt u een algemene opsomming van afspraken die in een raamovereenkomst opgenomen kunnen worden.

Algemene voorwaarden van toepassing verklaren op de raamovereenkomst

Indien u de partij bent in de raamovereenkomst die de goederen, diensten en/of werkzaamheden (op)levert resp. uitvoert en heeft u algemene voorwaarden, dan kunnen de algemene voorwaarden als bijlage bij de raamovereenkomst worden gevoegd. In de raamovereenkomst zal dan worden opgenomen dat op de raamovereenkomst en op alle bestellingen/opdrachten die voortvloeien uit de raamovereenkomst uw algemene voorwaarden van toepassing zijn.  Wilt u algemene voorwaarden op de raamovereenkomst van toepassing verklaren maar beschikt uw bedrijf nog niet over algemene voorwaarden, dan stellen wij de algemene voorwaarden op. Voor informatie over het laten opstellen van voorwaarden zie Algemene voorwaarden opstellen.

Inkoopvoorwaarden hanteren

Als u de opdrachtgever of kopende partij bent, dan kunt u op de raamovereenkomst uw inkoopvoorwaarden van toepassing verklaren. Deze inkoopvoorwaarden worden dan als bijlage bij de raamovereenkomst gevoegd. Wilt u met inkoopvoorwaarden gaan werken, maar heeft u nog geen (correcte) inkoopvoorwaarden, dan kunnen wij die voor u opstellen, zie Inkoopvoorwaarden opstellen.

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Snelle levering
  • Vaste prijzen