Offerte webshop voorwaarden opstellen

Gaat u producten en/of diensten via een webshop verkopen, dan stellen wij daarvoor maatwerk algemene voorwaarden op. Voor een vrijblijvende offerte voor het opstellen van uw webshop voorwaarden vult u het onderstaande formulier in. Of u vraagt via e-mail of telefonisch 0516 – 427298 een offerte bij ons aan.

Eenvoudig offerte aanvragen webshop voorwaarden

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Akkoord op offerte en vervolgstappen

Nadat het bovengenoemde formulier is ingestuurd, sturen wij u zo spoedig mogelijk via de e-mail een vrijblijvende offerte voor het opstellen van uw webshop voorwaarden. Mochten wij niet genoeg informatie hebben over uw webshop om u een offerte te sturen, dan nemen wij telefonisch of via de e-mail contact met u op. In de offerte staat duidelijk de prijs en de levertijd voor de webshop voorwaarden. De prijs die in de offerte staat is inclusief een correctieronde. De offerte heeft niet een bepaalde geldigheidsduur. Wanneer het u uitkomt, kunt u ingaan op de offerte. De prijs blijft hetzelfde. Indien u na een tijdje akkoord gaat met de offerte, dan is het mogelijk dat de levertijd niet meer hetzelfde is als de levertijd die in de offerte staat. U wordt daarvan uiteraard op de hoogte gesteld.

Bespreken van de webshop voorwaarden

Gaat u akkoord met de offerte, dan wordt door mr. Mirjam Geuze telefonisch contact met u opgenomen. Tijdens dit telefoongesprek worden de details van de webshop voorwaarden en uw wensen ten aanzien van de webshop voorwaarden besproken.

Opstellen webshop voorwaarden

Nadat de webshop voorwaarden zijn besproken, worden de webshop voorwaarden opgesteld en binnen de levertijd die in de offerte staat naar u gemaild. Bij het opstellen van de webshop voorwaarden wordt rekening gehouden met de wensen die u kenbaar gemaakt. Daarnaast worden de webshop voorwaarden volledig aangevuld met bepalingen die voor uw webshop en de producten en/of diensten die u daarin verkoopt van belang zijn.

Gebruiken webshop voorwaarden

De algemene voorwaarden voor uw webshop worden in een Word-document geleverd (op verzoek mailen wij ook een PDF-document). Vervolgens kunt u de webshop voorwaarden gebruiken. Het is belangrijk dat u de webshop voorwaarden op uw website plaatst. Bij het gebruiken van webshop voorwaarden raden wij aan:

  • Op elke pagina van uw website een link te plaatsen naar uw algemene voorwaarden, bijvoorbeeld onderaan uw website;
  • Gebruik te maken van een aanvinkvakje. De klant kan de bestelling via uw webshop plaatsen nadat hij heeft aangevinkt “Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Het woord “algemene voorwaarden” dient een link te zijn naar uw algemene voorwaarden. Als de klant op de link klikt dient hij op een webpagina te komen waarop de algemene voorwaarden te lezen zijn en dient de klant de mogelijkheid te hebben om de algemene voorwaarden op eenvoudige wijze op te slaan. Dit is het geval als de algemene voorwaarden (tevens) in PDF worden gepresenteerd.

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring