Kies voor écht maatwerk, meer dan 19 jaar ervaring en meedenkend

Offerte aanvragen

Leveringsvoorwaarden webshop

Verkoopt u goederen en/of diensten via een webshop, dan dient uw webshop over leveringsvoorwaarden te beschikken. Voor uw webshop kunnen wij de leveringsvoorwaarden opstellen.

Prijs leveringsvoorwaarden webshop opstellen: vanaf € 349,-

De leveringsvoorwaarden worden op maat gemaakt aan de hand van de goederen en/of diensten die u via de webshop verkoopt.

Leveringsvoorwaarden voor webshop laten opstellen

Heeft u interesse in het laten opstellen van de leveringsvoorwaarden voor uw webshop, dan ontvangen wij graag de volgende informatie:

  • Uw bedrijfsgegevens;
  • Een omschrijving van de goederen en/of diensten die u via de webshop verkoopt.

Deze informatie kunt u geheel vrijblijvend via de e-mail naar ons sturen of u kunt via de website een offerte aanvragen voor leveringsvoorwaarden voor uw webshop. Nadat wij de informatie hebben ontvangen, sturen wij een vrijblijvende offerte voor het opstellen van de leveringsvoorwaarden voor uw webshop.

Leveringsvoorwaarden voor internationale webshop

Heeft u een internationale webshop en verkoopt u goederen via de webshop aan klanten die in het buitenland woonachtig of gevestigd zijn, dan heeft u in ieder geval leveringsvoorwaarden in de Engelse taal nodig. Dit kunnen wij voor u verzorgen, zie Algemene voorwaarden webshop in het Engels.

Leveringsvoorwaarden webshop laten controleren

Heeft u zelf leveringsvoorwaarden voor uw webshop opgesteld, dan kunnen wij controleren of de leveringsvoorwaarden voldoen aan de wettelijke eisen en of de leveringsvoorwaarden compleet zijn, zie Algemene voorwaarden webshop controleren. Het laten controleren van de leveringsvoorwaarden voor uw webshop is gratis.

Privacy beleid laten opstellen

Voor uw webshop kunnen wij ook de privacy statement opstellen, zie Privacy beleid opstellen. In het privacy beleid wordt omschreven op welke wijze persoonsgegevens van klanten worden verwerkt. Stuurt u nieuwsbrieven naar uw klanten, dan wordt dat tevens in het privacy beleid verwerkt.

  • Kwaliteit
  • Maatwerk
  • Garantie
  • Ervaring